Salarii majorate la Urban Serv! Vezi cel mai mic și cel mai mare salariu!

Toți cei 350 de angajați ai societății Urban Serv vor primi mai mulți bani la salariu, majorarea fiind aplicată din luna ianuarie.

Potrivit directorului societății, Simion Drelciuc, această creștere a salariilor se datorează majorării salariului minim pe economie care stă la baza calculării grilei de salarizare de la nivelul unității, fiind o prevedere din contractul colectiv de muncă.

"Salariul minim pe economie stă la baza calculării grilei de salarizare, conform contractului colectiv de muncă de la noi. Odată ce s-a mărit salariul minim la 975 de lei, automat au crescut și toate salariile. Când s-a negociat contractul pe vremuri, în această formă a fost încheiat. În ianuarie, noi am mărit salariile conform contractului colectiv de muncă, dar sper ca până în iulie să renegociem noul contract unde aceste clauze vor fi schimbate", a precizat Simion Drelciuc.

Cheltuielile cu salariile au crescut cu 4,2%. Cel mai mare salariu la Urban Serv este de 3.400 de lei brut, și este încasat de șefii de sector, iar cel mai mic de 1.670 lei brut, încasat de un măturător, la care se adaugă tichete de masă.

 

Spune-ne opinia ta