Sala Polivalentă, reparată cu banii municipalității!

Sala Polivalentă, reparată cu banii municipalității!
Primăria va suporta costurile cu reparaţiile la Sala Polivalentă, după ce Compania Naţională de Investiţii a trimis o adresă prin care a înştiinţat municipalitatea că nu dispune de resursele financiare necesare pentru reparaţii la acest obiectiv.

"Am primit comunicare de la Compania Naţională de Investiţii care spune că nu au finanţare şi nu pot să o asigure. În acest moment facem evaluări cu două firme, stabilim un nivel acceptat şi acest buget se dă Direcţiei Baze Sportive şi Agrement, care va licita lucrarea", a precizat viceprimarul Viorel Iliuţă.

Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă" din Botoșani, inaugurată la sfârșitul anului 2008, necesită reparații urgente, fiind într-o vizibilă stare de degradare.

Apa a început să se infiltreze prin acoperiș, iar în unele locuri tencuiala din exterior a căzut. Reprezentanții Companiei Naționale de Investiții, care a finanțat realizarea acestui obiectiv, au venit la Botoșani, în urma unei adrese transmise de municipalitate.

Investiția la Sala Polivalentă a costat circa 10 milioane de lei, 8,5 milioane de lei venind de la Compania Națională de Investiții, iar diferența de la bugetul local.

Lucrările au fost efectuate de firma Ascon, care între timp a intrat în insolvență. În prezent sunt necesare lucrări la acoperiș, de refacere a pardoselilor și a finisajelor, și la izolația termică.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
28

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
20

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...

Daniel Haidarli și Marea Degustare de la Iași: O poveste despre devotament și profesionalism (galerie foto)

astăzi, 09:40
49

În lumea fascinantă a vinurilor și gastronomiei, câteva evenimente deosebite au strălucit recent în peisajul cultural și culinar al României, sub îndrumarea atentă a...