S-au trezit din betie pe patul de spital, dupa ce au fost loviti de o masina!

S-au trezit din betie pe patul de spital, dupa ce au fost loviti de o masina!
Trei victime în urma unui accident de circulaţie produs la Flămânzi, două dintre acestea fiind pietoni. Poliţiştii au stabilit că tinerii accidentaţi petrecuseră bine până la acea oră, insă, spre ghinionul său, şi alcooltestul şoferului a ieşit pozitiv.

Duminică dimineaţa, la ora 03:20, M. Costel-Gabriel, de 19 ani, din satul Vlădeni Deal, comuna Frumuşica, judeţul  Botoşani, conducea autoturismul marca Dacia 1310 L din direcţia Botoşani către Iaşi, pe drumul E 58. Pe raza localitaţii Flamânzi, a surprins şi accidentat pe M. Nicuşor, de 19 ani, din satul Cordun, oraş Flămânzi, şi A. Ioan-Cosmin, de 19 ani, din localitatea Flămânzi, care circulau pe partea carosabilă a drumului, în aceeaşi direcţie de mers cu cea a autovehiculului. Cei doi au fost internaţi la Spitalul Judeţean Botoşani pentru îngrijiri medicale.

C. Bogdan-Petru, de 18 ani, din satul Vlădeni Deal, comuna Frumuşica, pasager pe locul din dreapta faţă al autoturismului, a fost şi el accidentat fiind transportat la Spitalul Judeţean Botoşani pentru îngrijiri medicale.    

Conducătorul auto M. Costel-Gabriel a fost testat cu aparatul alcooltest înregistrându-se valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Judeţean Botoşani pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victimele M. Nicuşor şi A. Ioan-Cosmin, în momentul producerii accidentului rutier, se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma testării cu aparatul alcooltest rezultând valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru M. Nicusor, şi 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru A. Ioan Cosmin.
 
Conducătorul auto va fi cercetat sub aspectul săvărşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumul public a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
315

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
453

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
581

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...