S-au incins spiritele in CL: Contre intre consilierii locali ai PDL si primarul Ovidiu Portariuc!

Democrat-liberalii Florin Ghiorghita si Catalin Alexa i-au reprosat edilului sef al municipiului ca raspunsurile pe care le primesc la interpelari sunt incomplete sau "facute la misto".

Catalin Alexa i-a spus primarului ca nici pana in ziua de astazi nu a primit un raspuns vizavi de o interpelare pe care a facut-o inca de acum cateva luni si a tot reluat-o cu privire la contractele incheiate pentru Summer Fest.

La randul sau, Florin Ghirghita a cerut socoteala pentru intarzierile de la proiectul Cornisa.

"Se pare ca vom avea la nesfarsit, probabil si peste cativa ani, veti avea de criticat ca lipseste o anumita data, o anumita virgula, de pe raspunsurile pe care le primiti legate de Summer Fest. O sa va punem in continuare la dispozitie, daca asta este principala dumneavoastra grija din Consiliul Local. Va punem la dispozitie in urmatorii trei-patru ani tot ce vreti sa stiti despre Summer Fest, care au fost concertele, cat au durat si asa mai departe. (…) Probabil ca cetatenii mai asteapta si altceva de la noi, decat sa intrebam in fiecare luna de Summer Fest si de Cornisa, ca si cum alte probleme in oras nu ar mai exista. Dumnevoastra  (n.r. Florin Ghiorghita) mereu sunteti nemultumit. Nu-i nimic. Ne perfectionam activitatea zi de zi", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

"Am facut trei interpelari data trecuta, am primit trei raspunsuri, dintre care unul era de la cine nu trebuia. Haideti sa nu facem mistouri unii de altii. Sunt probleme pe care le ridicam, vrem raspunsuri foarte corecte si nu ne luati la misto, pentru ca de fiecare data ne luati la misto si cu raspunsurile pe care le dati in plina sedinta, domnule primar. Trebuie clarificat, ca sa nu o facem la DNA sau sa nu o facem la DNA, in alta parte, interpelarea referitoare la Cornisa o facem aici, ca sa primim un raspuns, nu o facem la DNA sau in alta parte", i-a replicat Florin Ghiorghita.

La randul sau, Portariuc i-a spus: "Domnule consilier, va rog sa va pastrati calmul. Sa nu va enervati, ca nu rezolvati nimic".
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bicicliștii botoșăneni luați în vizor de polițiști, au fost sau nu ,,cuminți” în trafic!

astăzi, 12:37

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu subunitățile de profil au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care au drept cauze generatoare ab...

La mulți ani! Ierarhul plecat din Știubienii Botoșanilor împlinește astăzi 64 de ani!

astăzi, 12:11

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal, împlinește astăzi, 28 octombrie, vârsta de 64 de ani.  Născut pe 28 octombrie 1960, în Ştiubieni...

Bărbat din Botoșani depistat băut la volan,ce alcoolemie avea șoferul!

astăzi, 12:00

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au oprit pentru control, pe o strada din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din aceeași localitate. &I...