S-a urcat beat criță la volan și s-a izbit cu mașina într-un gard! Un pasager se află în comă!
ACCIDENT!

S-a urcat beat criță la volan și s-a izbit cu mașina într-un gard! Un pasager se află în comă!

 ARHIVA  

Un accident rutier, soldat cu rănirea gravă a unei persoane, a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 5:00, pe drumul național Darabani - Dorohoi, pe raza localității Hudești. 

Constantin A., in vârstă de 57 de ani, din județul Galați, se deplasa la volanul mașinii personale, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit intr-un gard. În urma impactului, Constantin P., în varsta de 65 de ani, pasager pe scaunul din dreapta față, a fost rănit, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii ajunși la fața locului l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 1,20 mg/l alcool pur in aerul expirat. 

Transportată la Spitalul Județean Mavromati, victima a fost ulterior transferată la o clinică de specialitate din Iași, fiind in comă profundă.

Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă si pentru că a condus pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

astăzi, 20:15
30

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

astăzi, 19:33
50

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

astăzi, 19:14
50

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...