S-a stins din viață o profesionistă a administrației bisericești botoșănene. „Om de aleasă omenie și educație”

Liliana-Carmen Cuciureanu, care a activat timp de 22 de ani în cadrul administrației bisericești din Botoșani, a trecut la Domnul în data de 29 august, la vârsta de 60 de ani.

Liliana-Carmen Cuciureanu s-a născut în data de 5 iulie 1963 în Dorohoi. O bună perioadă de timp a îndeplinit funcția de secretar al Seminarului Teologic „Sfântul Gheorghe” din Botoșani, iar din februarie 1999 și-a început activitatea la Protopopiatul Botoșani. De atunci, timp de 22 de ani, renunțând de multe ori la momentele importante de familie, și-a dedicat cunoștințele, priceperea și timpul administrației bisericești botoșănene.

Generoasă, sufletistă, sensibilă, cu un deosebit tact pedagogic, iubitoare de flori și de tot ce este frumos, Carmen a fost un model de bună practică pentru colegii din administrația bisericească.

S-a stins din viață în data de 29 august 2023, după o lungă suferință prin care a ales să treacă alături de fiica sa Ionela și de soțul Liviu.

Dumnezeu să vă așeze în lumină, dragă doamnă Carmen Cuciureanu, om de aleasă omenie și educație, rafinament și bun gust, eleganță sufletească și tot timpul cu o vorbă bună la ea. Regretăm nespus plecarea dumneavoastră și ne rugăm Lui Dumnezeu să vă ierte și să vă odihnească în pace! Condoleanțe soțului, fiicei și apropiaților. O să vă urmez întru totul dorința dumneavoastră la momentul potrivit. Drum lin către Împărăția Cerească”, este mesajul transmis de o cunoștință de a femeii.

În numele tuturor, colegi, preoți și angajați de la parohiile din Protopopiatul Botoșani, transmitem condoleanțe familiei îndoliate și mulțumim Bunului Dumnezeu că doamna Carmen a făcut parte din viața noastră”, este mesajul transmis în numele Protopopiatului Botoșani, potrivit doxologia.ro.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

astăzi, 19:54

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:43

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...