Prins la volan de polițiștii de frontieră cu un permis nerecunoscut de lege

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuți-Prut efectuează cercetări în privinţa unui cetățean din R. Moldova, care s-a prezentat la controlul de frontieră fără a deține un permis de conducere recunoscut de statul român.

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți-Prut pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, fiind la volanul unui autoturism înmatriculat în Polonia.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere pe care susține că l-a obținut de la autoritățile din Transnistria.

Oamenii legii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că documentul prezentat nu este recunoscut de statul român, iar bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu avea cunoștință că permisul nu este recunoscut de statul român.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. La finalizarea cercetărilor, se vor lua măsurile legale care se impun”, a declarat comisar șef de poliție Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul S.T.P.F. Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...