S-a semnat contractul pentru prinderea cainilor fara stapan! Telverde pentru botosaneni! FOTO

S-a semnat contractul pentru prinderea cainilor fara stapan! Telverde pentru botosaneni! FOTO
Directorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, Eugen Turcanu, si administratorul firmei Trio Construct, Dumitru Paveliuc, au semnat joi contractul de ecarisaj.

Vineri, padocurile vor fi date in administrarea firmei, iar de luni cainii fara stapam vor fi prinsi de hingheri. Contractul este valabil pana la finalul anului 2016 si are o valoare de 1.006.00 lei fara TVA.



"A durat asa mult timp pentru ca au fost multe contestatii, dar iata ca astazi am semnat documentul. Ma bucur ca sunt firme de pe plan local care castiga, pentru ca pana la urma raman banii in Botosani, nu pleaca la Bucuresti sau Constanta. Domnul Paveliuc da acum de munca la 13 persoane", a declarat directorul DSPSA Botosani, Eugen Turcanu.

Firma castigatoare da asigurari ca problema cainilor maidanezi va fi rezolvata. Angajatii vor trebui sa prinda minimum 100 de caini pe luna. "Daca vom prinde 200 intr-o luna nu este nicio problema", a precizat Dumitru Paveliuc.

Ca o noutate, botosaneni vor avea la dispozitie un numar de telefon (Telverde) cu apel gratuit, unde cetatenii pot suna si sa anunte unde sunt caini fara stapan pe strazi.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
145

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
909

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
435

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...