S-a refugiat pe balcon, dupa ce dormitorul a fost cuprins de flacari!

S-a refugiat pe balcon, dupa ce dormitorul a fost cuprins de flacari!

   Arhiva

Salvat de pompieri din locuinţa în flăcări! Speriat de flacări, băiatul de 17 ani se refugiase în balconul apartamentului situat la etajul III, de unde a fost salvat de pompieri! Cauza incendiului izbucnit în cursul acestei dimineţi, într-un apartament al unui imobil de pe Calea Naţională, pare să fie un rest de ţigară aprinsă aruncat la întâmplare.

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din municipiul Botoşani, a fost salvat astăzi dimineaţă de pompieri dintr-un apartament cuprins de flăcări, înainte ca viaţa sau sănătatea să-i fie puse în pericol! La ora 08.40, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu într-un apartament situat la etajul III al unui bloc de pe Calea Naţională din municipiul Botoşani.  

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o autospecială pentru evacuarea fumului, gazelor şi pentru iluminat. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile materiale din dormitorul apartamentului.

Surprins de incendiu, fiul proprietarei, Ioan M., în vîrstă de 17 ani, s-a refugiat în balconul casei, fiind salvat de pompieri. Acesta a fost preluat de  medicii de pe ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

"S-au luat măsuri pentru localizarea şi stingerea incendiului. Intervenţia a durat aproximativ 20 minute. Flăcările au distrus mobilierul din dormitor, pagube estimate la circa 2000 lei. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 120.000 lei. Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui rest de ţigară aprins aruncat la întâmplare pe materiale combustibile", a precizat plt. Dorina Lupu, subofiter Relatii Publice in cadrul ISU Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Am pierdut, dar aproape ne-am salvat. FC Botoșani merge la baraj pentru prima oară în istorie

Duminică, 12 Mai 2024
323

FC Botoșani a început ziua de duminică, în care s-au jucat cinci meciuri simultan, pe loc direct salvabil. Otelul ne-a "împachetat" repede însă. Gaitan, în m...

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

Duminică, 12 Mai 2024
125

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

Duminică, 12 Mai 2024
177

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...