S-a răsturnat cu maşina, apoi a făcut circ în faţa poliţiştilor!

S-a răsturnat cu maşina, apoi a făcut circ în faţa poliţiştilor!

 arhiva  

A urcat beat la volan şi s-a răsturnat cu maşina, după ce a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, însă la sosirea poliţiştilor a refuzat să sufle în fiolă!

La data de 28.04.2013, în jurul orei 09.30, în timp ce conducea un autoturism pe strada Colonel Șchiopu Constantin, din oraşul Darabani, judeţul Botoşani, un bărbat de 52 de ani, din localitate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care autovehiculul s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Întrucât emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testării cu aparatul etilotest şi respectiv recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, proceduri pe care bărbatul le-a refuzat.
 
În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei, informează un comunicat al IPJ Botoşani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

astăzi, 20:00

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

astăzi, 19:20

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...

Valeriu Iftime, PNL: „Stau și mă întreb: Totuși, cine a condus județul ăsta?” (Video)

astăzi, 18:45

„Una din întrebări a fost direcția în care se îndraptă județul Botoșani, dacă este una bună sau greșită. Sigur că e neplăcut să afli că 80% dintre botoșăneni spu...