S-a izbit cu maşina în gard, apoi a fugit de la locul accidentului!

S-a izbit cu maşina în gard, apoi a fugit de la locul accidentului!
Şi-a băut minţile! A urcat la volan şi a fost la un pas de tragedie, ajungând cu maşina într-un gard. Pentru că a scăpat teafăr şi nevătămat, şi-a luat tălpăşiţa până la venirea poliţiştilor.

Miercuri, în jurul orei 11.20, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea Pinului din municipiul Dorohoi, un bărbat de 65 de ani, din municipiu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind carosabilul şi izbindu-se în gardul unui imobil.

După eveniment, bărbatul a abandonat autoturismul, părăsind în fugă locul faptei.

Acesta a fost identificat de poliţişti la scurt timp şi, întrucât emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest şi recoltării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, proceduri pe care bărbatul le-a refuzat.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul comiterii infracţiunii de refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
91

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
620

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
417

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...