S-a înecat în timp ce pescuia

S-a înecat în timp ce pescuia
O româncă de 33 de ani, mama unui băieţel în vârstă de doar un an s-a înecat într-un afluent al râului  Sisto, lângă localitatea italiana Terracina. Potrivit primelor reconstituiri ale poliţiei, Crina Toma a alunecat în timp ce pescuia, singură, pe malul noroios al râului.
 
Il Messaggero scrie că în acea zi de vineri, românca s-a dus să pescuiască în apropiere de hidroforul care se află în interiorul canalului Olevola. Poate din cauza unui picior pus greșit, sau a unei stări de rău, a căzut în acea apă întunecată și noroioasă, care nu i-a dat cale de scăpare. Malul pârâului s-a transformat într-o capcană mortală.
 
Corpul Crinei a fost descoperit de soţul ei, care rămăsese acasă. Bărbatul a încercat de mai multe ori să-i telefoneze pe mobil, dar în zadar. Apoi s-a dus direct acolo și a văzut corpul soției, fără viață, întins în apă.
 
A tras-o afară și a lăsat-o pe marginea canalului, chemând imediat după ajutoare. La fața locului au sosit poliția, carabinierii, serviciul 118 și pompierii care erau deja pregătiți să intre în apă pentru recuperarea corpului. Însă, când au sosit, au constatat că era deja afară.
 
Anchetele sunt efectuate de agenții de la comisariatul din Terracina. Poliția criminalistică a efectuat toate cercetările necesare.
 
Femeia lucra la o crescătorie situată la mică distanță de locul în care și-a găsit moartea. Un loc izolat, cu puține case împrejur și locuite numai în perioada estivală. Cel mai probabil a încercat în mod disperat să ceară ajutor, fără ca cineva să o audă.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...

Joaca unui copil de 6 ani: Tone de furaje făcute scrum în curtea bunicilor! (Foto)

astăzi, 07:19
270

S-a întâmplat seara trecută, în localitatea Cristești. Îngrijorați că incendiul ar putea să se extindă, oamenii au sunat după ajutor. La fața locului au ajuns,...

Calendar ortodox: Credincioșii sărbătoresc astăzi a treia zi de Paști!

astăzi, 07:15
26

În această zi, oamenii obișnuiesc să meargă la biserică, pentru a participa la slujbă, sărbătorind Învierea Domnului, apoi vizitează cimitirele, pentru a aprinde lumânări c...