S-a finalizat evaluarea dosarelor pentru gradatii de merit!

S-a finalizat evaluarea dosarelor pentru gradatii de merit!
Etapa de evaluare a dosarelor depuse de cadrele didactice, care doresc gradatie de merit, s-a incheiat, evaluarea fiind facuta atat de catre reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean, cat si de cei ai sindicatelor.

Acolo unde va fi necesar se vor reface punctajele, insa, potrivit reprezentantilor ISJ, in marea majoritate a cazurilor punctajele acordate de ISJ au coincis cu cele acordate de reprezentantii sindicatelor.

In perioada 8-11 mai lista cu punctajele acordate va fi supusa aprobarii in Consiliul de Administratie, pe 14 mai va fi afisata lista la avizier, iar contestatiile se depun in perioada 16-18 mai.

Acestea se solutioneaza de catre comisie in perioada 21-24 mai si pe 26 mai se afiseaza lista finala, dupa ce a fost validata in Consiliul de Administratie.

La nivelul judetului Botosani, in acest an, vor fi acordate 180 de gradatii de merit, pentru care au depus dosare 328 de cadre didactice. Cea mai mare concurenta este la functiile de conducere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Val de aer polar peste România, la sfârşitul primăverii. De când se mai încălzeşte vremea

astăzi, 14:19
118

Alina Şerban, meteorolog ANM, a prezentat luni prognoza meteo actualizată pentru perioada următoare."Un front atmosferic rece a traversa teritoriul țării noastre și a determinat o scăd...

Astăzi a început evaluarea națională pentru clasele a II-a, a IV-a și a VI-a!

astăzi, 14:03
35

Începe evaluarea națională la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2023 - 2024. Peste 500.000 de elevi vor participa la această evaluare a competențelor, potrivit...

Boala care i-a furat unui băiețel de 6 anișori zâmbetul și libertatea de a se juca

astăzi, 13:43
217

Uneori, realitatea este mult mai crudă decât ne-am aștepta, iar bătăliile în care suntem aruncați ne schimbă cursul vieții într-o clipă. Este și cazul familiei Pantazi. Vict...