S-a deschis Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor în Răchiți (fotogalerie)

S-a deschis Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor în Răchiți (fotogalerie)

Sorin Cornilă, reprezentantul Guvernului în teritoriu, a participat, miercuri, la Deschiderea Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din Răchiți.

Este vorba despre al treilea serviciu inaugurat la nivel de comună în județul Botoșani, după cele de la Trușești și Dângeni.

„Deschiderea Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Răchiți, reprezintă un beneficiu pentru locuitorii comunei. Vorbim despre o activitate complexă ce implică identitatea persoanei, începând de la emiterea certificatelor de naștere, a cărților de identitate, certificatelor de căsătorie. Numai evenimente pozitive. Din informațiile pe care le am, este un serviciu care se va digitaliza în totalitate până la sfârșitul acestui an. Ne-am propus să dezvoltăm județul Botoșani și de aceea accentul este pus pe colaborare interinstituțională, pentru că în centrul preocupărilor noastre este cetățeanul. Domnule primar, vă felicit pentru implicarea de care ați dat dovadă pentru interesele comunității! Ați depus eforturi pentru deschiderea acestui serviciu de câțiva ani, dar iată, că am reușit să facem acest lucru, împreună, în acest an. La final, am și un mesaj pentru tinerii locuitori ai comunei Răchiți, dați-le de treabă angajaților Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Răchiți”, a transmis prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă.






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Angajații Locativa, protest pașnic în fața Primăriei Botoșani împotriva hotărârii de desființare. „Este doar o răzbunare politică!” (foto, video)

Marţi, 16 Aprilie 2024
830

Marți după-amiază, angajații S.C. Locativa S.A. s-au înarmat cu pancarte pe care au scris ceea ce îi nemulțumește. Salariații au protestat împotriva hotărârii de desfii...

Masa caldă într-o școală din Botoșani, între nemulțumirile părinților și cutiuța dorințelor! „Toți vor să găsim vinovați și e simplu, dar nu asta este soluția!” (foto)

Marţi, 16 Aprilie 2024
970

Programul „Masă caldă”, care ulterior s-a transformat în „Masă sănătoasă”, este un instrument salvator pentru autoritățile care încearcă să combată fenom...

Medic botoșănean, despre micile afecțiuni care pot avea consecințe grave. „Au o trusă de urgență pe care o folosesc!”

Luni, 15 Aprilie 2024
715

Despre alergiile de primăvară a auzit toată lumea și ne putem da seama destul de ușor dacă polenul din natură ne face bine sau nu.Dr. Camelia Șurubariu, medic specialist alergolog în...