ROTARU: Eu sunt in continuare sef la Garda de Mediu. Sunt inca in concediu medical pentru ca sufar cu inima

ROTARU: Eu sunt in continuare sef la Garda de Mediu. Sunt inca in concediu medical pentru ca sufar cu inima
Garda de Mediu Botosani are doi sefi, desi in urma cu o saptamana Rodica Zelinca a primit un ordin de numire in functia de somisar-sef, fiind investita in locul lui Razvan Rotaru (PSD).

"La noi, la nivelul Comisariatului Judetean, nu s-a inregistrat nicio cerere pentru concediu medical. De cand am fost numita eu, nu s-a mai prezentat la serviciu. Biroul lui este incuiat, nu am avut acces acolo. In ordin scrie clar ca, incepand cu data de 8 octombrie, voi coordona activitatea Comisariatului Botosani, nu scrie ca doar cat este el in concediu. Nu vreau sa intru in polemica cu el", a declarat Rodica Zelinca.

Razvan Rotaru, fostul si, se pare, actualul sef al Garzii de Mediu, dupa cum el insusi afirma, a mentionat ca Rodica Zelinca a indus presa in eroare.

Mai mult decat atat, Rotariu se apara, spunand ca a inregistrat cererea de concediu si ca stie de ea chiar si superiorul sau Silvian Ionescu, comisarul sef al Garzii Nationale de Mediu.

"Ati vazut vreun act ca este numita sefa la Garda de Mediu? A indus presa in eroare. In act scrie foarte clar ca domnisoara Zelinca va coordona activitatea doar pe perioada cat eu voi fi in incompatibilitate, pentru ca sunt in concediu medical, nu ca este numita director. Eu am sunat la Regionala Garzii de Mediu, am inregistrat acolo cererea de concediu medical. Am sa ies in presa cu mai multe declaratii dupa tot scandalul asta, de care s-a folosit domnisoara Zelinca. Am mult mai multe declaratii de spus, insa astept putin sa se linisteasca apele astea tulburi. Eu sunt in continuare sef la Garda de Mediu, si sunt inca in concediu medical de o saptamana jumatate, pentru ca sufar cu inima. De la biroul meu are secretara cheie, si i-a dat tot ceea ce a avut nevoie, stampila si ce mai era nevoie", a declarat Razvan Rotariu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
198

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
193

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
281

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...