RoomXcape-Jocul anului 2016 a ajuns la Botoşani

RoomXcape-Jocul anului 2016 a ajuns la Botoşani
RoomXcapeBT este un joc real de evadare din camera, nou deschis în Botoşani (room escape sau escape room).

RoomXcape este o experienţă unică. Vei intră în pielea unor personaje  create cu multă pasiune şi atenţie la detalii. De atmosfera, se ocupă ei, şi îţi garantează o experienţă de neuitat!

Oricine poate participa, aşa că poţi juca împreună cu prietenii, partenerul de viaţă, părinţii sau bunicii. Nu au restricţii de vârstă, însă minorii sub 13 ani vor trebui însoţiţi de un adult (în funcţie şi de camera pe care o aleg) sau cu permisiunea părinţilor.


Escape Room-ul este un nou serviciu PREMIUM ce a prins amploare atât în ţară cât şi în Europa, în Botoşani neexistând până acum un astfel de joc.
 
Jocurile de acest tip au fost dezvoltate iniţial pe calculator. RoomXcape şi-a propus să transpună jocul virtual în realitate: tu (şi echipa) veţi fi închişi într-una din camere de unde veţi putea evada folosindu-va imaginaţia şi inteligenţă.

RoomXcape este francizor român, reprezentat de botoşăneanul Alexandru Alexuc care mai deţine astfel de spaţii în Bucureşti, Piteşti, Constanţa, Braşov, acum şi în Botoşani şi în dezvoltare la Sibiu şi la Belgrad. Este un joc pentru minimum 2 persoane şi maximum 6, camerele fiind prevăzute cu efecte speciale de tot felul, de la sunete până la nişe secrete şi pasaje cu indicii. Totul este monitorizat dintr-o camera de control prin sisteme de supraveghere. Jocul se adresează atât adolescenţilor cât şi adulţilor, inclusiv firmelor care îşi pot aduce angajaţii la un team-building memorabil.





 
Relatii si rezervari la:
Telefon
0736 527 617
0331 105 137
 
www.roomxcapebt.ro
www.facebook.com/roomxcapebotosani
(P).