Romania s-a calificat in finala Eurovision

Romania s-a calificat in finala Eurovision
Reprezentantii Romaniei la Eurovision, Paula Seling si botosaneanul Ovidiu Cernauteanu, s-au calificat in finala concursului Eurovision 2010, care va avea loc sambata, in urma celei de-a doua semifinale a competitiei, desfasurata joi seara.

Celelalte noua tari calificate alaturi de Romania la finala Eurovision sunt Georgia, Ucraina, Turcia, Israel, Irlanda, Cipru, Azerbaidjan, Armenia si Danemarca.

Grecia, Portugalia, Belarus, Bosnia-Hertegovina, Moldova, Rusia, Serbia, Belgia, Albania si Islanda sunt primele tarile care au fost alese pentru finala in urma primei semifinale, desfasurata marti. Celor 20 de tari alese in urma semifinalelor li se vor adauga finalistii inscrisi automat - Franta, Germania, Spania, Marea Britanie si Norvegia.

Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu sunt cotati cu a zecea sansa la castigarea editiei 2010 a concursului muzical Eurovision. Favorita sa plece acasa cu trofeul este Azerbaidjan, urmata de Israel si Suedia, potrivit cotelor afisate de casele de pariuri internationale.

Cei doi romani participa la concurs cu melodia "Playing with fire". Finala este programata sambata, de la ora 22.00, ora Romaniei, la Oslo. Concursul se desfasoara anul acesta pe Telenor Arena din capitala Norvegiei.      
 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație la Festivalul Filmului European. ”Botoșaniul este o perlă de efervescență culturală!”

astăzi, 15:16
46

Pentru al doilea an consecutiv la Botoșani, Festivalul Filmului European, organizat de Institutul Cultural Român împreună cu Primăria Municipiului Botoșani, aduce filme europene de ref...

Fată de 14 ani, din Botoșani, căutată de Poliție. Are păr roșcat și poartă o geacă neagră!

astăzi, 13:43
171

Claudia a părăsit domiciliul joi, 9 mai 2024, în jurul orei 14:00, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.Guriuc Claudia Elena are 1,60 m î...

(A) Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu anunță cea de-a XV – a ediție a Festivalului Floare Albastră

astăzi, 13:24
131

Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu organizează în zilele de 25 și 26 mai 2024 cea de-a XV – a ediție a Festivalului Floare Albastră.Evenimentul se organizează d...