Româncă moartă într-un accident de circulație, în Italia. Soțul, beat la volan

Româncă moartă într-un accident de circulație, în Italia. Soțul, beat la volan
O româncă de 25 de ani a decedat într-un accident de circulație, în apropiere de localitatea Pontedera, situată în provincia Pisa. La volanul mașinii se afla soțul, care era stare de ebrietate.
 
"Soția mea e moartă, mi-am pierdut soția". Acestea au fost primele cuvinte ale românului de 35 de ani, șoferul unei mașini Peugeot, care din primele cercetări, se pare că ar fi vinovat pentru tragicul accident. Din primele date ale poliției rezultă faptul că românul ar fi încercat să depășească în viteză un lung șir de mașini, blocate în apropierea unei intersecții aglomerate, scrie gazetaromaneasca.com.

Autoturismul Peugeot, în care se afla familia Rizan, s-a ciocnit cu un Audi care se angajase, regulamentar, să schimbe direcția de mers. Impactul a fost deosebit de violent.
 
În Peugeot se aflau soția șoferului, Simona Rizan, de 25 de ani, care a decedat după câteva ore, la spital, și copiii: fetița de 8 ani, care se află la spitalul din Pisa în condiții grave, și băiatul de 12 ani, rănit ușor. Șoferii celor două mașini au suferit răni ușoare și se află în afara oricărui pericol.

Simona Rizan a fost transportată de urgență, inițial la spitalul din Pontedera, apoi la cel din Pisa, pentru o intervenție neurochirurgicală. A decedat a doua zi, după câteva ore de agonie.
 
La spitalul din Lotti, acolo unde au fost duși ceilalți răniți, s-a efectuat testul de alcool ambilor șoferi. Cel al românului a rezultat pozitiv, carabinierii luând imediat măsura arestării sale preventive.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
796

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
374

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
105

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...