Roman mort in Ecuador, dupa ce i-au explodat drogurile in stomac

Roman mort in Ecuador, dupa ce i-au explodat drogurile in stomac
Un roman de 25 de ani si-a pierdut viata in Ecuador, dupa ce o doza de cocaina pe care o transporta in stomac i-a explodat in corp.

 Barbatul plecase din tara impreuna cu iubita sa de 24 de ani, iar amandoi se ocupau cu traficul de droguri, potrivit Romania Tv. Cei doi inghiteau stupefiantele invelite in ambalaje speciale, astfel incat sa poata trece neobservati de controalele autoritatilor.

In cele din urma, romanul a murit din cauza unei supradoze de cocaina, dupa ce unul dintre pachetelele cu stupefiante i s-a spart in stomac. Iubita sa a ajuns si ea in stare grava la spital, cauzele fiind aceleasi. Potrivit medicilor, acestia aveau in stomac peste 100 de pachetele de cocaina.

 Cei doi aveau o relatie de de trei ani de zile, iar anul urmator urmau sa faca nunta, din banii stransi din traficul de droguri.

 Conform consulului Romaniei la Quito, circa 20 de romani se afla inchisi in inchisorile din Ecuador pentru trafic de droguri in diverse moduri, insa acesta este primul caz in care un cetatean din tara noastra este prins cu droguri in stomac.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
98

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
128

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
197

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...