Roman il avertizeaza pe actualul prefect: "Alte persoane fac jocurile, dar el va semna!"

Roman il avertizeaza pe actualul prefect: "Alte persoane fac jocurile, dar el va semna!"
Cristian Roman a tinut sa il atentioneze pe actualul prefect asupra "persoanelor din spatele sau care fac jocurile", cu trimitere directa la USL.

"Ii atrag atentia domnului prefect sa respecte intocmai legea privind alegerile parlamentare. Exista un precedent care putea sa se constituie intr-un dosar de cercetare penala, in ceea ce priveste modul in care au fost nominalizati presedintii si loctiitorii la referendum. Prioritate au magistratii, juristii si apoi propunerile facute de primari", a declarat Cristian Roman, presedinte Forta Civica Botosani.

Acesta a mentionat faptul ca, la referendum, duminica seara "au fost facute liste de catre activistii de la USL, luni dimineata juristii si magistratii, oameni care aveau prioritate prin lege, nu au avut loc pentru ca listele se completasera. Atunci a fost momentul zero cand a inceput furtul la referendum".

Fostul prefect de Botosani l-a atentionat pe actualul reprezentant al Guvernului in teritoriu ca "persoane din spate fac jocurile".

"Alte persoane din spatele prefectului fac jocurile, dar ii atrag atentia in mod public ca el va semna toate propunerile facute de politicieni", a conchis Cristian Roman.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
227

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
392

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
153

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...