Rezultatul concursului de la Filarmonică, contestat!

Rezultatul concursului de la Filarmonică, contestat!

 Daniel Boghian  

Rezultatul de la concursul pentru ocuparea postului de manager al Filarmonicii Botoşani a fost contestat de Daniel Boghian, care a fost respins în urma celor două probe.

 După susţinerea celor două probe de concurs, Mihai Sârbu a obţinut cel mai mare punctaj. La evaluarea proiectului de management, Sârbu a fost notat cu 8,58, iar la interviu şi susţinerea proiectului a primit nota 8,78.

Contracandidatul său, Daniel Constantin Boghian, a obţinut la prima probă nota 8,07, iar la susţinerea proiectului de management şi la interviu a fost notat cu 7,07.

Boghian a depus contestaţia în cursul zilei de miercuri, acesta contestând notele pe care le-a primit la cele două probe.

Din comisia de contestaţii fac parte consilierul local Stelian Pleşca, Ioan Bojin - manager Filarmonica Sibiu, Liviu Mateş - manager Filarmonica Braşov, Nicolae Brânduş - profesor universitar, conducător de doctorat la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, Cătălin Opriţoiu - manager al Orchestrei Simfonice Bucureşti.

Rezultatul final, după soluţionarea contestaţiilor, se va da marţi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încep operațiunile de dezinsecții în municipiul Botoșani. Recomandări pentru cetățeni!

astăzi, 14:28
15

În perioada 22 – 23 mai 2024, în intervalul orar 22.00 – 05.00, se va desfășura operațiunea de dezinsecție în vederea combaterii țânțarilor, căpușelor și a...

(A) Banca Transilvania, Sucursala Botoșani angajează!

astăzi, 14:24
48

Specialist Servicii Clienți, perioadă determinată 12 luni – Sucursala Botoșani Povestea ta începe aici!Când alegi mai mult decât banking, primești mai mult de...

Zilele Eminescu, ediția iunie 2024: Premiul Național de Poezie „Mihai Eminescu” – Opus Primum

astăzi, 14:04
16

Pentru ediția din anul 2024, organizatorii propun un nou concept, care include: Festivalul de Debut, un târg de carte și gala de acordare a Premiului Național de Poezie „Mihai Eminescu&...