REZULTATELE obţinute de candidaţii din Botoşani la examenul de intrare în avocatură!

REZULTATELE obţinute de candidaţii din Botoşani la examenul de intrare în avocatură!
Sute de absolvenţi de drept au susţinut examenul de admitere în profesia de avocat, printre aceştia numărându-se şi candidaţi din Botoşani.

Un singur candidat din Botoşani a fost declarat admis la examenul de primire în profesia de avocat, pentru dobândirea calităţii de avocat stagiar, fiind vorba de Olivian Codruţ Codreanu, care a obţinut 76 de puncte.

Alte 19 persoane din Botoşani nu au reuşit să întrunească punctajul necesar la examenul ce a fost susţinut la Centrul de la Iaşi, de către candidaţii din Moldova, punctajul minim pentru a fi admis fiind de 70 de puncte.

La examenul de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat a fost un singur candidat din Botoşani care a obţinut doar 46 de puncte.

Vezi AICI rezultatele obţinute de candidaţii din Botoşani la examenul pentru stagiari!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
55

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
273

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
109

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...