Rezolvarea conflictului de la Teatrul Vasilache stă în semnătura primarului, spune Cătălina Lupaşcu!

Imaginea Teatrului de Păpuşi Vasilache a fost prejudiciată în urma scandalurilor în care a fost implicat managerul acestei instituţii, Floricel Aioniţoaie, susţine viceprimarul Cătălina Lupaşcu, care consideră că primarul ar trebui să ia cât mai repede măsuri în acest sens, având în vedere că Ovidiu Portariuc are ultimul cuvânt în ceea ce priveşte contractul de management al directorului.

Lupaşcu va trimite două adrese, una către primar, şi o altă către managerul Teatrului de Păpuşi, prin care va solicita clarificarea aspectelor care au afectat instituţia de cultură din subordinea Consiliului Local.

"Astăzi (n.red. luni) va pleca către domnul director de acolo o adresă din partea mea prin care îi solicit să dea dovadă de manager eficient şi să stingă conflictele de la Teatrul Vasilache. În acelaşi timp, voi trimite şi o adresă către domnul primar, fiindcă contractul de management a fost semnat şi dreptul final de semnătură îi aparţine domnului primar, prin care îi voi aduce la cunoştinţă că imaginea instituţiei a fost prejudiciată şi având în vedere că în conformitate cu noua legislaţie în vigoare, respectiv noul contract de management al domnului Floricel Aioniţoaie va trebui să se facă demersurile următoare în sensul în care să se stabilească: a prejudiciat imaginea?", a spus Cătălina Lupaşcu.

Aceasta susţine că preverile noului contract de management permit demiterea directorului dacă se constată că a fost prejudiciată imaginea instituţiei pe care acesta o conduce.

"Dacă s-a prejudiciat imaginea există clauză clară că poate înceta contractul de management. Voi transmite către domnul primar punctul meu de vedere. Consider că la ora actuală imaginea Teatrului Vasilache a fost prejudiciată şi dacă se continuă aşa avem o mare problemă şi trebuie să o rezolvăm. Principalul factor de decizie este primarul fiindcă dumnealui are semnătura finală", a încheiat viceprimarul.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuințe pentru specialiști: Un nou proiect al Consiliului Județean Botoșani! (foto)

astăzi, 10:40

„Construirea de locuințe pentru specialiști face parte din programul pe care l-am propus și implementat la Consiliul Județean. Am depășit toate piedicile birocratice pentru cel de-al doile...

Indieni identificați cu ajutorul termoviziunii, opriți la frontieră!

astăzi, 10:00

Sâmbătă, 12 octombrie a.c., în jurul orei 00.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți Prut – ITPF Iaşi, aflați în executarea ...

LOC DE DAT CU…EPIGRAMA (323)

astăzi, 08:42

Prin intermediul domnului Florin Rotaru am primit “Epigrama” nr. 109 din septembrie 2024. Conţinutul e dens şi nu se abate de la  titlul revistei. Aşa cum îi stă bine unei p...