Cătălina Lupaşcu: "La ora actuală municipiul Botoşani nu are primar"

Viceprimarul Cătălina Lupaşcu consideră că, de când social-democratul Ovidiu Portariuc a fost ales pe funcţia de primar al municipiului Botoşani, prin activitatea pe care acesta a desfăşurat-o nu a demonstrat că se află cu adevărat la conducerea urbei.

În urmă cu câteva zile, edilul-şef al municipiului a spus că numirea viceprimarilor Cătălina Lupaşcu şi Eugen Ţurcanu a fost cea mai proastă alegere a celor de la PNL-PDL, iar viceprimarul Lupaşcu a reacţionat, precizând că ea nu ar putea face astfel de aprecieri la adresa lui Portariuc.

"Eu pot să spun doar că timp de doi ani și trei luni municipiul Botoșani nu a avut primar și cred că nici la ora actuală nu are primar fiindcă atât timp cât a fost domnul Cosmin Andrei Primăria a fost condusă de Cosmin Andrei, primarul a lipsit cu desăvârșire, lipsește în continuare cu desăvârșire. Atunci când spui că o persoană a fost eficientă în activitatea ei, cu siguranță ar trebui să aduci și argumente", a declarat Cătălina Lupașcu.

Aceasta a spus că nici un proiect de hotărâre nu a fost inițiat de primar și în plus nici nu erau cunoscute foarte bine de către edilul-şef.

"Nu-i voi mai spune domnul primar din acest moment. Așadar, eu chiar dacă voi pleca din Primărie spun că într-un an de zile am avut inițiative la nivelul CL, proiecte de hotărâre care au devenit HCL și care cu siguranță au rezolvat niște nevoi imediate ale comunității", a mai afirmat Cătălina Lupașcu.

Viceprimarul liberal îi cere primarului să facă public raportul Curții de Conturi care arată clar cât de eficient a fost fiecare dintre cei trei șefi ai Primăriei, în opinia sa.

"Atât timp cât dumnealui ascunde raportul Curții de Conturi și iese în spațiul public spunând că unul a fost bun sau mai puțin bun este doar problema domniei sale fiindcă, repet, domnia sa lipsește cu desăvârșire din Primăria municipiului Botoșani", a mai spus Lupaşcu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuințe pentru specialiști: Un nou proiect al Consiliului Județean Botoșani! (foto)

astăzi, 10:40

„Construirea de locuințe pentru specialiști face parte din programul pe care l-am propus și implementat la Consiliul Județean. Am depășit toate piedicile birocratice pentru cel de-al doile...

Indieni identificați cu ajutorul termoviziunii, opriți la frontieră!

astăzi, 10:00

Sâmbătă, 12 octombrie a.c., în jurul orei 00.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți Prut – ITPF Iaşi, aflați în executarea ...

LOC DE DAT CU…EPIGRAMA (323)

astăzi, 08:42

Prin intermediul domnului Florin Rotaru am primit “Epigrama” nr. 109 din septembrie 2024. Conţinutul e dens şi nu se abate de la  titlul revistei. Aşa cum îi stă bine unei p...