REVOLTĂTOR! Şi-a violat fiicele timp de mai multe luni!
BOTOSANI

REVOLTĂTOR! Şi-a violat fiicele timp de mai multe luni!
Un bărbat în vârstă de 38 de ani care ar fi trebuit să îşi protejeze fiicele şi să le ofere dragoste, s-a transformat în călăul acestora. Timp de mai multe luni, două adolescente au fost supuse la chinuri, fiind violate de cel cărora îi spuneau tată.

Totul a început în luna iunie, anul trecut. Dumitru A. trăia de mai mulţi ani în concubinaj cu o femeie în satul Drislea, comuna Truşeşti.

Cu  aceştia locuiau şi o fată de 18 ani, rezultată dintr-o relaţie anterioară a femeii, şi o adolescentă de 16 ani, fiica celor doi. De câteva luni fetele trăiesc un adevărat calvar, fiind obligate să întreţină relaţii sexuale în mod repetat cu cel care a jucat rolul de tată.

Ororile se petreceau în casa în care locuiau. Individul îşi punea în aplicare gândurile bolnave doar atunci când rămânea acasă cu una dintre fete.

Agresiunile aveau loc sub ameninţări şi acte de violenţă, prin constrângeri morale şi fizice. Ultimele agresiuni au avut loc chiar înaintea Paştelui. Fiica vitregă nu a mai rezistat şi a mers la poliţie unde l-a denunţat pe bărbat. 

Individul a fost  arestat preventiv, fiind acuzat de "viol" și violență în "familie". 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
1

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
60

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
84

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...