Revolta unui botoşănean care locuieşte pe strada Maramureş: "Praful este în cantităţi foarte mari, iar pe stradă este aproape imposibil de circulat!"

Revolta unui botoşănean care locuieşte pe strada Maramureş: "Praful este în cantităţi foarte mari, iar pe stradă este aproape imposibil de circulat!"
  Un cetăţean din municipiul Botoşani, care locuieşte pe strada Maramureş, reclamă faptul că strada figurează ca fiind asfaltată, când în realitate este acoperită cu piatră.  

 Botoşăneanul spune că traficul pe această stradă este aproape imposibil, mai ales pe timp de iarnă, iar pe timp de vară cetăţenii sunt nevoiţi să suporte praful. Omul spune că până acum au fost doar promisiuni din partea autorităţilor locale.

“Praful este in cantitati foarte mari iar strada este aproape imposibil de circulat in special iarna cand nici lama nu trece pe acolo. In fiecare an primim doar promisiuni si ne-am cam saturat sa inghitim tot praful si sa ne stricam masinile. Am sa deschid in curand si o pagina de facebook despre acea strada cu poze si o filmare de la un capat la celalalt. Tind sa precizez ca celelalte doua stradi paralele respectiv Pod de Piatra si Armeana sunt asfaltate recent, circulatia pe acele strazi fiind mai mica decat pe strada Maramures", se arată într-un mail transmis redacţiei Stiri.botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
6

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
55

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
21

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...