Aventuri la 40 de ani: Fără permis, s-a izbit într-un gard cu maşina sustrasă din curtea părinţilor!

Maşina nu era înmatriculată, iar "şoferul" de ocazie nu avea permis de conducere! Cu toate acestea, a sustras autoturismul şi a pornit la plimbare, în miez de noapte.

Sâmbătă, în jurul orei 23.20, în timp ce conducea un autoturism pe un drum sătesc din localitatea Ezer, comua Hilișeu Horia, judeţul Botoşani, un bărbat de 43 ani, din localitate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care autovehiculul a părăsit partea carosabilă, izbindu-se în gardul unei locuinţe.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că autoturismul nu era înmatriculat în circulaţie iar conducătorul acestuia nu poseda permis.

Totodată, poliţiştii au stabilit că bărbatul a sustras autoturismul din curtea părinţilor săi, unde, de altfel, l-a abandonat după producerea evenimentului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ajutoare de încălzire acordate de stat pentru locuitorii din Botoșani: Ce documente sunt necesare!

astăzi, 20:30

Începând cu 14 octombrie 2024, cererile și declarațiile pe propria răspundere vizând acordarea ajutorului de încălzire cu gaze naturale, energie electrică, combustibili so...

O unitate sanitară din Botoșani angajează medici: Lista locurilor de muncă vacante a AJOFM!

astăzi, 20:00

Se caută spre angajare un medic rezident și un medic specialist, absolvenți de studii universitare. Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă. Oferta este ...

AJPIS Botoșani: Zeci de mii de lei pentru alocații și indemnizații vor intra în conturi începând de mâine!

astăzi, 19:10

54.137 beneficiari ai alocațiilor de stat pentru copii și ai indemnizațiilor pentru creșterea copiilor vor încasa, în total, 35.104.396 de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei ca...