REVOLTĂ într-un cartier din Botoşani! Bloc împrejmuit cu sârmă ghimpată! FOTO

REVOLTĂ într-un cartier din Botoşani! Bloc împrejmuit cu sârmă ghimpată! FOTO
Sătui de indiferenţa autorităţilor, mai mulţi cetăţeni care locuiesc în zona Pieţei Mari, la Casa Cărţii, au găsit singuri rezolvare la o problemă cu care se confruntă de ani buni.

Oamenii au cerut în repetate rânduri municipalităţii să ia măsuri după ce gangul dintre cele două blocuri de la Casa Cărţii s-a transformat în WC public. Nu este zi în care persoane fără cei şapte ani de acasă să nu îşi facă nevoile în respectivul gang, acolo fiind un adevărat focar de infecţie, pe perioada verii aerul fiind de-a dreptul irespirabil.
 
Cele câteva amenzi date de-a lungul timpului de poliţiştii locali nu au rezolvat câtuşi de puţin problema, motiv pentru care câţiva cetăţeni au pus mână de la mână şi au cumpărat  200 de metri de sârmă ghimpată cu care au împrejmuit zona, împiedicând asftel accesul la zidul blocului pe care diverşi cetăţeni îşi făceau nevoile.

“Am facut din banii nostri. Cand vine cineva la noi in vizita miroase a rahat, a urina. Cei care vand la piata fug repede ca unul are prostata, unul are o problema. Cei de la Primarie ne-au spus ca suntem in condominiu proprietari si sa ne rezolvam singuri problema", a spus unul dintre cetăţenii care locuieşte în zonă.

Viceprimarul Marius Buliga susţine ca Primaria a intervenit în zonă ori de câte ori au fost semnalate probleme, dar municipalitatea nu îi poate educa pe cetăţeni să folosească toaleta.

“Situatia din gang se cunoaste. Nu o singura data Urban Serv a  facut curatenie acolo. Exista si o asociatie de proprietari in zona aceea. Cat a tinut de Primarie eu cred ca am actionat cum trebuie. La 100 de metri de gangul respectiv este o toaleta publica. Nu ii educam noi, Primaria, pe oameni sa foloseasca toaleta publică", a precizat viceprimarul Marius Buliga.




 

 

Spune-ne opinia ta