Reținut în arestul Poliției pentru că a fugit după ce, beat și fără permis la volan, s-a izbit într-o altă mașină!

Reținut în arestul Poliției pentru că a fugit după ce, beat și fără permis la volan, s-a izbit într-o altă mașină!
Un bărbat de 26 de ani, din Botoșani, a fost reținut pentru 24 de ore pentru că, beat fiind, s-a izbit într-un alt autoturism, după care a părăsit locul faptei! Oamenii legii au constatat că acesta nu avea permis de conducere.

Pe 29 septembrie, la ora 06:45, P. Ionuț de 26 ani, din localitatea Zlătunoaia, comuna Lunca, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Olanda, pe strada Cuza-Vodă, la intersecția cu Calea Națională, nu a respectat semnificația indicatorului Cedează Trecerea și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de C. Liviu Iulian, de 42 ani, din municipiul Botoșani.

În urma accidentului nu au rezultat victime omenești, doar pagube materiale, iar P. Ionuț a părăsit locul accidentului.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că P. Ionuț nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.
          
Faţă de P. Ionuţ s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, începând cu data de 2 octombrie 2013, ora 15:15, fiind introdus în Arestul I.P.J. Botoşani.

În sarcina acestuia au fost reţinute infracţiunile de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi părăsirea locului accidentului de fără încuviinţarea poliţiei.
 
În data de 3 octombrie 2013, P. Ionuţ urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de arestare preventivă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
329

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
348

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
211

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...