Reţetă de post: Supa de naut
Stiri Botosani Thursday, 22 March 2012 ActualitateMod de preparare: Calim ceapa si usturoiul pana se inmoaie, apoi adaugam chimenul si boia si le mai lasam cateva minute pe foc. Adaugam rosiile, nautul, piperul si sare dupa gust. Lasam ingredientele la fiert vreme de 30 min, la foc mic. Cu ajutorul unui mixer amestecam supa, apoi adaugam spanacul. Lasam pe foc supa 15 minute si adaugam zeama de lamaie. La servire taiem fasii de coriandru proaspat si patrunjel verde.
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Remiză între Grozavu şi Zicu: FC Botoşani şi Farul Constanța, scor 1-1!
Echipa FC Botoşani a terminat la egalitate joi seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Farul Constanţa, în prima etapă a grupei D din Cupa României. Prima repriză a parti...
„Dintr-un sat mic, spre o lume mare” – Școala Gimnazială Nr. 1 Concești a încheiat cu succes o nouă aventură Erasmus+!
„Educația nu se oprește la granițele unei clase, ci se construiește prin deschidere, curaj și colaborare.” Cu aceste valori în suflet, Școala Gimnazială Nr. 1 Concești a &ici...
Peste 150 de firme din Botoșani au ales să angajeze muncitori străini, în lipsa forței de muncă locale!
Peste 150 de companii din județul Botoșani apelează la angajați străini, a anunțat joi, în cadrul unei ședințe a Colegiului Prefectural, Daniela Lozneanu, inspector-șef al Inspectoratul...

Newsletter
Abonează-te la Newsletter-ul Stiri Botoșani pentru a fi la curent cu cele mai noi știri și reportaje!
© 2025 WEB EMOTION SRL | Toate drepturile rezervate.
Web Emotion, Live.Botosani.ro, Botosani.ro Stiri.Botosani.ro si logo-urile acestora sunt marci inregistrate ale Web Emotion. Toate celelalte marci sunt proprietatea companiilor detinatoare. Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acordul Web Emotion.
Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Despre Cookie-uri
Pagină generată în 0.85 secunde
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici
 
									