Reţetă de post: Supa de naut

Ingrediente supa naut: 1 ceapa, 5 catei usturoi, 450 g rosii, 450 g naut, 150 g spanac fiert, 50 ml ulei masline, 2 lingurite de chimen macinat, 1 lingura de boia dulce, sare, 1 lingurita de piper alb, 1 lamaie, coriandru proaspat, 1 legatura patrunjel.

Mod de preparare: Calim ceapa si usturoiul pana se inmoaie, apoi adaugam chimenul si boia si le mai lasam cateva minute pe foc. Adaugam rosiile, nautul, piperul si sare dupa gust. Lasam ingredientele la fiert vreme de 30 min, la foc mic. Cu ajutorul unui mixer amestecam supa, apoi adaugam spanacul. Lasam pe foc supa 15 minute si adaugam zeama de lamaie. La servire taiem fasii de coriandru proaspat si patrunjel verde.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum se autoevaluează Iftime ca om de afaceri, patron de fotbal, politician și tată? Unde și-a dat notă maximă și unde ”a trecut clasa”?

astăzi, 07:45

Acuzat că are peste 7.000 de contracte cu statul, Valeriu Iftime a oferit un răspuns, dar a și dezvăluit ce impozit pe profit a plătit în ultimii doi ani și care a fost cea mai mare extrav...

Spitalul județean din Botoșani, încadrat în categoria IV, „cu încredere redusă”

astăzi, 07:30

Periodic, spitalele din România sunt supuse unui proces de evaluare realizat de Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS). Potrivit listelor publicate &...

Ce se întâmplă când nu înțelegi ce vrea soția! (Foto, Video)

astăzi, 07:15

Soţia trimite un SMS soţului: -Toate ferestrele sunt îngheţate, nu se mai deschide niciuna. Soţul: - Toarnă multă apă caldă şi bate uşor cu un ciocan pe rame. Soţia revine...