Reţetă de post: Supa de naut

Ingrediente supa naut: 1 ceapa, 5 catei usturoi, 450 g rosii, 450 g naut, 150 g spanac fiert, 50 ml ulei masline, 2 lingurite de chimen macinat, 1 lingura de boia dulce, sare, 1 lingurita de piper alb, 1 lamaie, coriandru proaspat, 1 legatura patrunjel.

Mod de preparare: Calim ceapa si usturoiul pana se inmoaie, apoi adaugam chimenul si boia si le mai lasam cateva minute pe foc. Adaugam rosiile, nautul, piperul si sare dupa gust. Lasam ingredientele la fiert vreme de 30 min, la foc mic. Cu ajutorul unui mixer amestecam supa, apoi adaugam spanacul. Lasam pe foc supa 15 minute si adaugam zeama de lamaie. La servire taiem fasii de coriandru proaspat si patrunjel verde.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea tânărului cu origini botoșănene, care s-a trezit paralizat pe un pat de spital: „Stai liniștit, va fi bine” (Foto)

Wednesday, 19 November 2025

Pe Florin Mureșan nu-l recunoști prima dată după voce sau după zâmbet, deși amândouă îți rămân în minte. Îl recunoști după felul în care îți...

Șefă de promoție în Școala Militară, s-a alăturat Batalionului din Botoșani!

Wednesday, 19 November 2025

𝐌𝐚𝐭𝐞𝐢 𝐈𝐮𝐥𝐢𝐚𝐧𝐚-𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐚, șefă de promoție în Școala Militară, a ales Batalionul din Botoșani pentru continuarea carierei. Dintr...

Exod masiv în Ucraina: Valuri de refugiați către țările din UE, după relaxarea regulilor de ieșire din țară!

Wednesday, 19 November 2025

Numărul ucrainenilor care fug de războiul cu Rusia pentru a căuta siguranţă în ţările Uniunii Europene a crescut la cel mai înalt nivel din ultimii doi ani, după ce Kievul a modifi...