Reţetă de post: Supa de naut

Ingrediente supa naut: 1 ceapa, 5 catei usturoi, 450 g rosii, 450 g naut, 150 g spanac fiert, 50 ml ulei masline, 2 lingurite de chimen macinat, 1 lingura de boia dulce, sare, 1 lingurita de piper alb, 1 lamaie, coriandru proaspat, 1 legatura patrunjel.

Mod de preparare: Calim ceapa si usturoiul pana se inmoaie, apoi adaugam chimenul si boia si le mai lasam cateva minute pe foc. Adaugam rosiile, nautul, piperul si sare dupa gust. Lasam ingredientele la fiert vreme de 30 min, la foc mic. Cu ajutorul unui mixer amestecam supa, apoi adaugam spanacul. Lasam pe foc supa 15 minute si adaugam zeama de lamaie. La servire taiem fasii de coriandru proaspat si patrunjel verde.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Contrabandă la frontieră cu rochii și accesorii de lux din Ucraina! (Foto)

astăzi, 08:17

Polițiști de frontieră botoșăneni au descoperit într-un autoturism, în urma unui control efectuat în trafic, mai multe rochii de mireasă precum și accesorii pentru care conduc...

Calendar ortodox, 12 iulie: Creștinii o cinstesc astăzi pe Sfânta Veronica

astăzi, 08:00

Veronica este un nume compus din doua cuvinte, unul de origine latina ("vera", adica "adevarat") si altul de origina greaca ("eikon", adica "icoana" sau "c...

BNR face un sondaj despre „avuția românilor”. Câte gospodării din țară vor fi „interogate” și ce vor fi întrebați oamenii!

Friday, 11 July 2025

Elaborarea statisticilor privind distribuția avuției gospodăriilor populației de către BNR a fost recomandată de OCDE în cadrul procesului de evaluare a României pentru admiterea &ic...