Reţetă de post: Supa de naut

Ingrediente supa naut: 1 ceapa, 5 catei usturoi, 450 g rosii, 450 g naut, 150 g spanac fiert, 50 ml ulei masline, 2 lingurite de chimen macinat, 1 lingura de boia dulce, sare, 1 lingurita de piper alb, 1 lamaie, coriandru proaspat, 1 legatura patrunjel.

Mod de preparare: Calim ceapa si usturoiul pana se inmoaie, apoi adaugam chimenul si boia si le mai lasam cateva minute pe foc. Adaugam rosiile, nautul, piperul si sare dupa gust. Lasam ingredientele la fiert vreme de 30 min, la foc mic. Cu ajutorul unui mixer amestecam supa, apoi adaugam spanacul. Lasam pe foc supa 15 minute si adaugam zeama de lamaie. La servire taiem fasii de coriandru proaspat si patrunjel verde.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul „George Enescu” aduce Orchestra Filarmonicii Botoșani la Liveni!

astăzi, 17:00

Sâmbătă, 13 septembrie 2025, la Casa Memorială „George Enescu” din Liveni, cu începere de la ora 17.00, va avea loc un concert al Orchestrei Filarmonicii „George Enesc...

Provocare pentru pescarii botoșăneni de Ziua de Curățenie Națională!

astăzi, 15:01

Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) din Botoșani, în parteneriat cu Garda de Mediu din Botoșani Poliția Transporturi Navale – Stânca Coste...

Campania „Adoptă o fărâmă de Prut” în comuna Manoleasa!

astăzi, 14:46

Multe vede și aude Prutul în drumul lui, de la izvor până la vărsarea în Dunăre! Uneori curge liniștit, alteori năvalnic, inundând luncile de pe ambele maluri. C&aci...