Reţetă de post: Supa de naut

Ingrediente supa naut: 1 ceapa, 5 catei usturoi, 450 g rosii, 450 g naut, 150 g spanac fiert, 50 ml ulei masline, 2 lingurite de chimen macinat, 1 lingura de boia dulce, sare, 1 lingurita de piper alb, 1 lamaie, coriandru proaspat, 1 legatura patrunjel.

Mod de preparare: Calim ceapa si usturoiul pana se inmoaie, apoi adaugam chimenul si boia si le mai lasam cateva minute pe foc. Adaugam rosiile, nautul, piperul si sare dupa gust. Lasam ingredientele la fiert vreme de 30 min, la foc mic. Cu ajutorul unui mixer amestecam supa, apoi adaugam spanacul. Lasam pe foc supa 15 minute si adaugam zeama de lamaie. La servire taiem fasii de coriandru proaspat si patrunjel verde.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Remiză între Grozavu şi Zicu: FC Botoşani şi Farul Constanța, scor 1-1!

Thursday, 30 October 2025

Echipa FC Botoşani a terminat la egalitate joi seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Farul Constanţa, în prima etapă a grupei D din Cupa României.  Prima repriză a parti...

„Dintr-un sat mic, spre o lume mare” – Școala Gimnazială Nr. 1 Concești a încheiat cu succes o nouă aventură Erasmus+!

Thursday, 30 October 2025

„Educația nu se oprește la granițele unei clase, ci se construiește prin deschidere, curaj și colaborare.” Cu aceste valori în suflet, Școala Gimnazială Nr. 1 Concești a &ici...

Peste 150 de firme din Botoșani au ales să angajeze muncitori străini, în lipsa forței de muncă locale!

Thursday, 30 October 2025

Peste 150 de companii din județul Botoșani apelează la angajați străini, a anunțat joi, în cadrul unei ședințe a Colegiului Prefectural, Daniela Lozneanu, inspector-șef al Inspectoratul...