Reţetă de post: Supa cu galuste de post
Stiri Botosani Friday, 16 March 2012 ActualitateMod de preparare: Calim cu grija ceapa taiata marunt, morcovul, telina, pastarnacul si patrunjelul date pe razatoare, cu boia de ardei dulce, pana se inmoaie. Se adauga 2 l de apa si se lasa sa fiarba 15 minute.
In acest timp, pregatim galustile din 8 linguri de faina, 1 lingura amidon, o ceapa tocata marunt si apa. Amestecam foarte bine pana obtinem o pasta bine legata. Este important sa avem o astfel de pasta pentru ca acestea sa nu se desfaca in momentul in care le punem la fiert. De retinut, dupa ce am pregatit compozitia, formam galuste si le punem la fiert imediat pentru ca altfel, daca compozitia sta, galustele vor iesi tari.
Intr-un alt vas, punem apa la fiert. Cand apa se apropie de momentul fierberii, adaugam galustile. Luam din compozitia de gris, lingura cu lingura si punem galustele in oala la fiert. Se fierb 10 minute. Dupa ce s-au fiert, le scoatem intr-o strecuratoare si le lasam la scurs. Apoi adaugam galustile in oala in care se afla legumele. Le lasam sa mai fiarba 10 minute. Se condimenteaza cu piper si se serveste cu patrunjel verde tocat
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
România se înarmează. MApN cumpără rachete din Franța. Contract de peste 600 de milioane de euro!
Armata României va avea rachete antiaeriene MANPAD MISTRAL, după ce Ministerul român al Apărării şi Ministerul Forţelor Armate şi al Veteranilor din Republica Franceză au semnat con...
Memorialul Ipotești: „Despre ce vorbim când vorbim despre traducere” cu Stilyan Deyanov și Dan Coman!
Proiectul „Traducători și scriitori în dialog”, lansat în 2024 sub auspiciile Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași (FILIT), este organizat în ...
Percepția că doar populația suportă măsurile Guvernului este „realistă”, admite președintele Nicușor Dan!
Într-un context politic tensionat, marcat de discuții aprinse în interiorul coaliției de guvernare privind reformele din administrație și modul în care statul gestionează cheltu...

Newsletter
Abonează-te la Newsletter-ul Stiri Botoșani pentru a fi la curent cu cele mai noi știri și reportaje!
© 2025 WEB EMOTION SRL | Toate drepturile rezervate.
Web Emotion, Live.Botosani.ro, Botosani.ro Stiri.Botosani.ro si logo-urile acestora sunt marci inregistrate ale Web Emotion. Toate celelalte marci sunt proprietatea companiilor detinatoare. Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acordul Web Emotion.
Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Despre Cookie-uri
Pagină generată în 1.03 secunde
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici