Reţetă de post: Conopida prajita

Ingrediente: 1 conopida mare, ulei de masline, pesmet, sare, piper

Mod de preparare: Alegem buchetele mari de conopida si le fierbem in apa sarata, timp de 3 minute (trebuie sa ramana tari). Dupa ce le-am fiert, le scurgem si le clatim cu apa rece. Separat, intr-o farfurie, punem pesmet prin care trecem buchetele de conopida. Le prajim in ulei incins pana devin aurii. Se scot pe o hartie absorbanta pentru a absorbi excesul de ulei. Pofta buna.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident în această dimineață pe un drum din Botoșani: Șoferul a ajuns la spital!

astăzi, 08:16

Un accident rutier a avut loc, în această dimineață, pe DJ 208 H, în localitatea Cerbu. În eveniment a fost implicat un singur autoturism. La fața locului s-au deplasat pompie...

Trotinetele electrice, reglementate strict: 25 km/h, 16 ani minim, cască și asigurare obligatorie!

astăzi, 08:15

Parlamentarii au dat marți undă verde în Comisia pentru Transporturi unei legi care pune ordine în haosul trotinetelor electrice. Proiectul, inițiat de PNL, stabilește limite clare ...

Unele tratamente nu merg la toată lumea!

astăzi, 07:15

Două prietene se întâlnesc întâmplător pe stradă, după mulţi ani. Se îmbrăţişează bucuroase şi încep să se descoasă despre bărbaţii lor cunoscuţi ...