Reţetă de post: Conopida prajita

Ingrediente: 1 conopida mare, ulei de masline, pesmet, sare, piper

Mod de preparare: Alegem buchetele mari de conopida si le fierbem in apa sarata, timp de 3 minute (trebuie sa ramana tari). Dupa ce le-am fiert, le scurgem si le clatim cu apa rece. Separat, intr-o farfurie, punem pesmet prin care trecem buchetele de conopida. Le prajim in ulei incins pana devin aurii. Se scot pe o hartie absorbanta pentru a absorbi excesul de ulei. Pofta buna.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Control judiciar dispus față de un botoșănean care și-a agresat concubina!

Wednesday, 17 December 2025

La data de 16 decembrie 2025, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 35 de ani, din comu...

Case răscolite într-o comună din Botoșani, au fost găsite țigări de contrabandă!

Wednesday, 17 December 2025

La data de 16 decembrie 2025, polițiștii din cadul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în comuna Nicșeni, î...

Bursele școlare se dau înainte de Crăciun. Câți bani vor primi elevii pentru luna noiembrie

Wednesday, 17 December 2025

Bursele școlare aferente lunii noiembrie vor fi virate în conturile elevilor pe 19 decembrie. Elevii care au acumulat mai mult de 10 absențe nemotivate în luna noiembrie nu vor primi bur...