Reţetă de post: Conopida prajita

Ingrediente: 1 conopida mare, ulei de masline, pesmet, sare, piper

Mod de preparare: Alegem buchetele mari de conopida si le fierbem in apa sarata, timp de 3 minute (trebuie sa ramana tari). Dupa ce le-am fiert, le scurgem si le clatim cu apa rece. Separat, intr-o farfurie, punem pesmet prin care trecem buchetele de conopida. Le prajim in ulei incins pana devin aurii. Se scot pe o hartie absorbanta pentru a absorbi excesul de ulei. Pofta buna.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 300 de profesori și oameni de cultură semnează un apel comun către guvern: „Statul are obligația de a nu-și abandona copiii”!

astăzi, 09:15

Creșterea numărului de elevi în clase, comasarea școlilor, reducerea de personal, mărirea normei didactice a profesorilor sunt măsuri pe care guvernul le-a luat pentru rezolvarea deficitulu...

Paco, câinele care îşi așteaptă stăpâna în faţa unui spital din România. Femeia a murit acum 5 ani!

astăzi, 09:00

Poveste sfâşietoare la un spital din Maramureş. Câinele unei paciente care a murit într-un salon îşi aşteaptă de cinci ierni şi cinci veri stăpâna în curte. ...

După detașarea la București: Un botoșănean își reia postul la conducerea unei importante instituții!

astăzi, 08:15

La scurt timp după mai multe materiale G4Media.ro despre activitatea Agenției Naționale pentru Plăți și Inspecție Socială (ANPIS), Ministerul Muncii, Familiei, Tineretului și Solidarității ...