Reţetă de post: Conopida prajita

Reţetă de post: Conopida prajita
Ingrediente: 1 conopida mare, ulei de masline, pesmet, sare, piper

Mod de preparare: Alegem buchetele mari de conopida si le fierbem in apa sarata, timp de 3 minute (trebuie sa ramana tari). Dupa ce le-am fiert, le scurgem si le clatim cu apa rece. Separat, intr-o farfurie, punem pesmet prin care trecem buchetele de conopida. Le prajim in ulei incins pana devin aurii. Se scot pe o hartie absorbanta pentru a absorbi excesul de ulei. Pofta buna.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
127

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
484

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
192

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...