Reţetă de post: Conopida prajita

Ingrediente: 1 conopida mare, ulei de masline, pesmet, sare, piper

Mod de preparare: Alegem buchetele mari de conopida si le fierbem in apa sarata, timp de 3 minute (trebuie sa ramana tari). Dupa ce le-am fiert, le scurgem si le clatim cu apa rece. Separat, intr-o farfurie, punem pesmet prin care trecem buchetele de conopida. Le prajim in ulei incins pana devin aurii. Se scot pe o hartie absorbanta pentru a absorbi excesul de ulei. Pofta buna.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Teatrul „Vasilache” din Botoșani, premiat la Festivalul Internațional „Teatrul fără Frontiere” de la Cahul! (Foto)

astăzi, 19:20

Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” a participat, în perioada 15-17 octombrie 2025, la cea de-a doua ediţie a Festivalului Internațional TFC 2025 - Teatrul fără Fro...

Botoșani: Pompierii le-au vorbit elevilor despre siguranță, în cadrul programului „Școala Altfel”!

astăzi, 18:30

Programul „Școala Altfel” continuă, în această săptămână, în multe dintre instituțiile de învățământ din județ, iar elevii și cadrele didactice &i...

Locuri de muncă disponibile în străinătate. Care sunt cele mai ofertante țări?

astăzi, 17:50

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 162 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Austria – 8 locuri de muncă vacante pentru...