Reţetă de post: Conopida prajita

Ingrediente: 1 conopida mare, ulei de masline, pesmet, sare, piper

Mod de preparare: Alegem buchetele mari de conopida si le fierbem in apa sarata, timp de 3 minute (trebuie sa ramana tari). Dupa ce le-am fiert, le scurgem si le clatim cu apa rece. Separat, intr-o farfurie, punem pesmet prin care trecem buchetele de conopida. Le prajim in ulei incins pana devin aurii. Se scot pe o hartie absorbanta pentru a absorbi excesul de ulei. Pofta buna.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi de aproape 3 milioane de lei aplicate de comisarii de mediu din Botoșani! (Foto)

astăzi, 14:40

În perioada 01.01-2024-31.12.2024, Comisariatul Județean Botoșani al Gărzii Naţionale de Mediu a efectuat un număr total de 468 acțiuni de inspecţie și control, conform planului anual de...

A fost stabilită componența ATOP și noul președinte, consilierii au de votat!

astăzi, 14:05

Pe 29 ianuarie consilierii județeni din Botoșani se întrunesc în ședința ordinară aferentă lunii în curs. Ordinea de zi cuprinde mai multe proiecte, printre care și validar...

Luna februarie vine cu temperaturi mult mai ridicate decât cele normale!

astăzi, 13:42

Luna februarie vine cu temperaturi mult mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă, arată prognoza meteo pentru intervalul 27 ianuarie - 24 februarie, transmisă de Administrați...