Reţetă de post: Conopida prajita

Ingrediente: 1 conopida mare, ulei de masline, pesmet, sare, piper

Mod de preparare: Alegem buchetele mari de conopida si le fierbem in apa sarata, timp de 3 minute (trebuie sa ramana tari). Dupa ce le-am fiert, le scurgem si le clatim cu apa rece. Separat, intr-o farfurie, punem pesmet prin care trecem buchetele de conopida. Le prajim in ulei incins pana devin aurii. Se scot pe o hartie absorbanta pentru a absorbi excesul de ulei. Pofta buna.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Reguli de etichetă în cazinourile terestre

astăzi, 18:59

Îți place adrenalina? Să simți că tensiunea crește pe măsură ce joci o mână de poker sau tragi de maneta unui slot clasic? Nimic nu se compară cu senzația pe care o ai când...

Tânăr de 20 de ani, prins în Vama Stânca cu un permis de conducere fals!

astăzi, 18:40

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privința unui bărbat, cu cetățenie Republica Moldova, asupra căruia a fost dep...

„Școala Siguranței Tedi” a ajuns la final: Peste 1.000 de elevi botoșăneni au participat la acțiunile preventive!

astăzi, 17:53

Peste 1.000 de elevi și profesori au participat la Programul Educațional „Școala Siguranței Tedi”. Acest program se adresează elevilor din clasa I și este implementat de Poliți...