O reteta simpla de cartofi polonezi. Pot fi serviti atat ca garnitura, dar si in zilele in care tineti post. Cartofii se pun la fiert. Se decojesc si se dau prin razatoarea mica. Se amesteca cu faina, margarina, sare, piper. Se modeleaza bastonase, care se fierb in apa clocotita cu sare pana se ridica deasupra. Se servesc cu marar tocat deasupra.
Ingrediente:
■1 kg cartofi
■2 linguri de faina
■200 g margarina
■100 g pesmet
■sare
■piper
■marar
Pofta buna!
Reteta de post: Cartofi polonezi
Stiri Botosani Friday, 1 April 2011 ActualitateSpune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Poliția Română: Atenție la solicitările de a vota diverși concurenți la anumite competiții!
astăzi, 12:40
În special, una dintre aplicațiile de mesagerie a devenit un teren fertil pentru autorii care caută să exploateze încrederea și naivitatea utilizatorilor. Sub pretextul simplu al &b...
În această dimineață: Incendiu izbucnit în podul unei case dintr-o localitate din Botoșani!
astăzi, 11:37
Aceștia au constatat faptul că incendiul se manifesta în podul casei, unde ardeau câteva grinzi din lemn și au acționat rapid astfel încât flăcările să nu se extindă la între...
Adevărul despre răscoala de la 1907. Cum a început revolta și cât de antisemită a fost, de fapt!
astăzi, 10:30
A fost un eveniment major al istoriei românilor, dar care a născut controverse, mai ales din cauza transpunerii ideologice a evenimentelor în perioada comunistă. Răscoala de la...