Reţetă de post: Cartofi cu rozmarin

Ingrediente (pentru 2 portii): 500 g de cartofi; 6 linguri ulei masline; sare; piper negru macinat; 1 ramura rozmarin proaspat, 1 catel de usturoi

Mod de preparare: Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete. Apoi ii punem intr-un vas uns cu ulei de masline. Peste cartofi presaram rozmarinul maruntit si piper. Usturoiul il taiem in bucatele mari si ii punem printre feliile de cartofi. Stropim cartofii cu 3 linguri de ulei de masline. Adaugam si jumatate de pahar cu apa, acoperim tava cu folie si o dam la cuptor vreme de 30 minute. Apoi eliminam folia si ii mai lasam timp de 10 minute pentru a se rumeni.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

45 de permise de conducere reținute într-o zi, într-o zonă cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere!

astăzi, 09:00

Vineri, 11 iulie 2025, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Botoșani au desfășurat o acțiune punctuală pe drumul județean DJ282 B, într-o zonă cu risc ridicat de producere a acciden...

Contrabandă la frontieră cu rochii și accesorii de lux din Ucraina! (Foto)

astăzi, 08:17

Polițiști de frontieră botoșăneni au descoperit într-un autoturism, în urma unui control efectuat în trafic, mai multe rochii de mireasă precum și accesorii pentru care conduc...

Calendar ortodox, 12 iulie: Creștinii o cinstesc astăzi pe Sfânta Veronica

astăzi, 08:00

Veronica este un nume compus din doua cuvinte, unul de origine latina ("vera", adica "adevarat") si altul de origina greaca ("eikon", adica "icoana" sau "c...