Reţetă de post: Cartofi cu rozmarin

Ingrediente (pentru 2 portii): 500 g de cartofi; 6 linguri ulei masline; sare; piper negru macinat; 1 ramura rozmarin proaspat, 1 catel de usturoi

Mod de preparare: Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete. Apoi ii punem intr-un vas uns cu ulei de masline. Peste cartofi presaram rozmarinul maruntit si piper. Usturoiul il taiem in bucatele mari si ii punem printre feliile de cartofi. Stropim cartofii cu 3 linguri de ulei de masline. Adaugam si jumatate de pahar cu apa, acoperim tava cu folie si o dam la cuptor vreme de 30 minute. Apoi eliminam folia si ii mai lasam timp de 10 minute pentru a se rumeni.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tarif pentru horoscop la spitalul din Suceava: 100 de lei va costa atestarea orei nașterii în vederea generării astrogramei!

astăzi, 15:21

Consiliul Județean Suceava urmează să aprobe în ședința din 23 decembrie 2025 noile niveluri de taxe și tarife aplicabile în cursul anului 2026. În acest cadru a fost iniți...

Verginel Gireadă rămâne sub control judiciar de Crăciun!

astăzi, 15:05

Dumitru Verginel Gireadă, fostul primar al comunei Mihai Eminescu, rămâne sub măsura controlului judiciar de sărbători. El este anchetat într-un dosar de luare de mită în fo...

Bugetarii nu vor avea punte între Revelion și Bobotează, pe 5 ianuarie

astăzi, 14:37

În cadrul unui interviu oferit recent, premierul Ilie Bolojan a anunțat că anul acesta nu se va face punte în ziua de 5 ianuarie între liberele de la stat de Revelion și cele...