Restricţie impusă în Piaţa Mare pentru comercianţii de flori!

Restricţie impusă în Piaţa Mare pentru comercianţii de flori!
Conducerea societăţii Urban Serv va lua o serie de măsuri în Piaţa Centrală pentru a decongestiona traficul pietonal din zona chioşcurilor de flori, de lângă parcarea subterană.

Accesul cetăţenilor în piaţă, prin respectiva zonă, este greoi din cauza comercianţilor care îşi expun marfa pe aproape întreaga alee, lăsând foarte puţin loc şi pentru trecători.

Directorul Urban Serv, Simion Drelciuc, a spus că va fi trasată o linie până la care florarii îşi pot expune marfa, iar cei care nu vor respecta măsura vor suporta consecinţele.

“Încercăm să reglementăm chestiunea cu florile. Vom gestiona mai bine aleea de intrare în piaţă, pe lângă chioşcurile de flori care, deocamdată, vor rămâne acolo. Ei îşi vor putea pune produsele până la dunga pe care am tras-o noi. Am fost la o întâlnire cu administratorul pieţelor din România, am vizitat în Timişoara pieţele de acolo, şi există aceeaşi metodă, trasată o linie până unde are voie comerciantul să îşi expună marfa. Dacă depăşesc aceată linie vom lua măsuri de rigoare, notificare, atenţionare, şi dacă vedem că continuă vom rezilia contractul", a menţionat Simion Drelciuc.

 Anul trecut, Urban Serv a vrut să facă o nouă sectorizare a pieţei, care prevedea şi mutarea chiocurilor de flori, dar planul nu a mai fost dus la îndeplinire din cauza opoziţiei vehemente a comercianţilor.

 

Spune-ne opinia ta