Restaurantul “Legenda” şi-a deschis porţile pentru botoşăneni! Vezi cum arată! GALERIE FOTO

 Începând de duminică, 8 februarie, botoşănenii vor putea să servească masa şi să se relaxeze alături de familie şi prieteni într-un nou restaurant ce s-a deschis în zona ultracentrală a municipiului Botoşani, pe Pietonalul Unirii, lângă Cinematograful Unirea.

îi aparţine lui Dumitru Tatarcan, un fost pilot de avioane, care după ce a trăit mai mulţi ani în Spania s-a reîntors acasă unde a vrut să facă ceva “pentru botoşăneni, după cum chiar el spune.

Spaţiul în care s-a deschis Restaurantul "Legenda" este proprietatea lui Dumitru Tatarcan, acesta transformându-se, după o investiţie de câteva zeci de mii de euro, într-un local cu un design rustic, primitor, cu un ambient plăcut şi familiar.

Restaurantul are o capacitate de 150 de locuri, fiind locul ideal pentru cei care doresc să savureze dimineaţa o cafea aromată,  să servească masa la prânz sau să petreacă o seară relaxantă în compania celor dragi.

Botoşănenii vor găsi la “Legenda preparate tradiţionale din bucătăria românească, dar şi preparate din bucătăria tradiţională, ce vor fi gătite şi servite de un personal calificat. De asemenea, clienţii vor putea asculta muzică de calitate, în local putând fi organizate şi petreceri private.

În zilele toride de vară, botoşănenii vor putea să se răcorească pe terasa restaurantului, care are o capacitate de 140 de locuri.

 “Mă adresez în primul rând botoşănenilor, cu mâncăruri româneşti, tradiţionale. Credem că o să placă. Este un restaurant universal şi este o povestioară de familie cu numele restaurantului. Am început să căutăm pur şi simplu, şi soţia şi copilul s-au oprit la numele acesta, m-au determinat să aleg de pe o listă. Mi-a sunat foarte frumos şi vrem ca până la urmă să fie o legendă aici. Vrem ca lumea să se simtă ca la ea acasă în restaurantul nostru. Am gândit din start aşa cum mie îmi place să fiu primit într-un restaurant, asta vreau să ofer", a spus Dumitru Tatarcan.

Botoşănenii pot călca pragul restaurantului "Legenda" de duminică, 8 februarie, localul având un program zilnic între orele 08.00-24.00.

(Material publicitar)
















































 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni verifică modul în care autoritățile pun în aplicare măsurile preventive și de intervenție în caz de inundații! (foto)

astăzi, 17:49

Pompierii botoșăneni verifică, în teren, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administrativ-teritoriale din jude...

Șofer arestat preventiv după ce a fost prins băut și fără permis în trafic!

astăzi, 17:29

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de 42 de ani, din comuna Bălușeni. Întrucât emana halena alcoolică a fost testat c...

Ședință de urgență la sediul MAI, cetățenii din 23 de localități din Galați evacuați preventiv!

astăzi, 16:21

Duminică după-amiază, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, a avut loc o sedință de lucru la care a participat viceprim-ministrul, ministrul afacerilor interne, domnul Cătălin Predoiu, șe...