Reparatii auto de criza sau cum sa (nu)-ti repari singur masina!

Reparatii auto de criza sau cum sa (nu)-ti repari singur masina!
Soferii de pretutindeni se confrunta foarte des cu probleme care apar la masinile pe care le conduc. Este firesc ca autoturismul sa se strice, nu e decat un fier- dupa cum spun unii!



Chiar daca nu se strica, mai sunt si cazuri in care ceva imbunatatiri la masina sunt de dorit, scrie incont.ro.



Pana aici, nimic iesit din comun! Dar ce te faci cand oamenilor le vin idei si gasesc ei solutii, care mai de care mai "ingenioase".


 
Avem, dupa cum se observa in aceste imagini, si dovada ca imaginatia oamenilor nu are limite, iar multi au un simt practic iesit din comun.


 
Asadar, daca ti s-a stricat masina, ce rost are sa te duci la service sa o repari, cand poti gasi solutii  la indemana si mult mai putin costisitoare. Important este sa poti ajunge cu masina din punctul A in punctul B.


 
Faptul ca toata lumea va rade de tine ramane un simplu amanunt peste care unii pot trece foarte usor din ce se poate vedea in aceste imagini.



Bineinteles, nu mai vorbim de riscurile la care se expun mesterii de ocazie si pericolul pentru ceilalti oameni atunci cand merg pe sosele cu asemenea "minuni ale tehnologiei". (Mai multe imagini AICI)

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Materna Botoșani”, un program de succes al municipalității!

astăzi, 15:10
7

Implementat la inițiativa primarului Cosmin Andrei și viceprimarilor Liviu Toma și Bogdan Buhăianu, acest program a fost bine primit de către familiile care se află într-un moment deosebit...

Pompierii botoșăneni pe podium la etapa națională a Concursului de Atletism și Cros „Cupa A.S.P.R.” (galerie foto)

astăzi, 14:52
15

Patru subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani sunt printre cei mai buni dintre pompierii militari din România, la...

Zeci de botoșăneni au fost selectați în vederea angajării la Bursa Locurilor de Muncă!

astăzi, 14:28
58

La Bursa Locurilor de Muncă, desfășurată vineri dimineață, au participat 665 de cetățeni interesați să intre pe piața muncii. Din cei 665 care au fost prezenți, 135 au fost selectați pent...