Relații reconfigurate în pandemie. Anchetă a Poliției, după ce un bărbat a violat o oaie

Relații reconfigurate în pandemie. Anchetă a Poliției, după ce un bărbat a violat o oaie

Pandemia pare să fi reconfigurat relațiile dintre oameni, precum și pe cele dintre oameni și... animale. O situație petrecută în județul Călărași zguduie o țară întreagă, după ce un video, ilustrând un bărbat care întreținea un raport sexual cu o oaie, a ajuns viral pe rețelele sociale. Polițiștii s-au sesizat din oficiu în acest caz halucinant.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Călăraşi, poliţiştii din comuna Modelu s-au sesizat din oficiu cu privire la fapta unui bărbat care ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o ovină.

„În urma verificărilor efectuate, persoana în cauză a fost identificată, iar pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 25 lit. e) din Legea 205/2004 privind protecţia animalelor. De asemenea, despre acest caz a fost informată Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Animalelor”, informează IPJ Călărași.

În cauză, cercetările continuă pentru identificarea persoanelor aflate la faţa locului şi a utilizatorului contului de Facebook care a postat videoclipul, mai transmite sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta