Reincep grevele in sanatate

Reincep grevele in sanatate
Masura disperata a salariatilor de la Laboratorul de Sanatate Minala al Spitalului de Psihiatrie Botosani, din cauza intarzierii salariilor. In aceasta dimineata, angajatii au intrat in greva de avertisment, sperand ca astfel vor forta autoritatile sa ia masuri.

Situatia este cat se poate de grea, mai ales pentru ca, in cateva zile, Trezoreria isi inchide portile, pentru perioada sarbatorilor.

Directorul ASP, Gabriel Oprisanu, asigura ca, imediat ce vor sosi banii, salariatii isi vor primi drepturile, insa acest lucru nu ii multumeste pe angajati.

In aceeasi situatie disperata sunt si medicii din medicina scolara, Centrul de Sanatate Mintala al Spitalului de Copii, dar si angajatii Sanatoriului Guranda.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum se distribuie gratuit pastilele cu iod și de unde pot fi ridicate

Marţi, 9 August 2022
159

După cum s-a stabilit în iunie, persoanele cu vârsta de până la 40 de ani pot primi comprimate cu iodură de potasiu, ce vor putea fi utilizate în cazul apariției unor accid...

Gheorghe Hagi, categoric după remiza din FC Botoșani – Farul: „Meritam să câștigăm! A fost unul dintre cele mai bune meciuri”

Marţi, 9 August 2022
105

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al echipei Farul Constanța, s-a declarat mulțumit de atitudinea elevilor săi în meciul cu FC Botoșani, însă este de părere că echipa sa ar fi meritat...

Marcel Ciolacu amenință cu alegeri anticipate dacă nu ajunge prim-ministru la vară

Marţi, 9 August 2022
59

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat marți, într-o conferință de presă la Parlament, că dacă nu se va face rotativa în ceea ce privește premierul, „nu e altă variantă...