Realitatea jucătorilor profesioniști de poker explicată

Realitatea jucătorilor profesioniști de poker explicată

Mașini de lux, vacanțe exotice și cheltuieli excesive ar putea fi ceea ce îți vine în minte atunci când te gândești la viața profesioniștilor de top din pokerul online. Realitatea este că pokerul nu înseamnă doar strălucire și avere. Este o călătorie lungă și dificilă până la marile câștiguri și bogății pe care le vedem pe ecran. O carieră profesională necesită o dedicare și un sacrificiu incredibil. Haideți să vedem cum este cu adevărat viața vedetelor dumneavoastră preferate din poker. Apoi, puteți decide dacă este adevărată zicala: "este pokerul o modalitate grea de a câștiga ușor bani". Pe Unibet Casino Online vei găsi de asemenea un loc ideal pentru a testa zicala aceasta până la capăt.

Concepții greșite despre pokerul profesionist

Înainte de a înțelege cum este viața de jucător profesionist de poker, haideți să risipim câteva concepții greșite cu privire la carierele din poker. Mulți oameni văd pokerul profesionist ca pe o activitate secundară care necesită puțin timp pentru a face bani mulți. Această imagine a pokerului ca o schemă de îmbogățire rapidă este falsă.

Sigur, unele vedete de poker ar putea duce o viață plină de farmec, dar jucătorii fac și ei mari sacrificii pentru a juca poker online și offline în mod profesionist. Majoritatea trebuie să ducă o viață frugală pentru a ajunge în vârf. Chiar și maestrul pokerului Daniel Negreanu sfătuiește să cheltuiască mai puțin pe lucruri precum alimentele. Unii jucători de top ar putea fi multimilionari, dar majoritatea celor care joacă poker la nivel profesionist câștigă mult mai puțin.

Spre deosebire de ceea ce ar putea înfățișa filmele, jucătorii de poker nu urmăresc o singură victorie mare. Viața unui jucător de poker este gestionată cu atenție. Ei nu "trăiesc pe muchie de cuțit". Succesul în poker nu înseamnă doar noroc și bravură. Profesioniștii pe care îi admiri nu își petrec timpul având noroc; sunt ocupați să muncească din greu pentru a deveni mai buni.

poker
Cum este viața jucătorilor profesioniști de poker

Ore lungi de lucru

Pokerul online a făcut cu siguranță ca programele să fie mai flexibile pentru jucătorii moderni, dar un lucru rămâne același: jucătorii de poker lucrează ore lungi, foarte lungi. Profesioniștii au, de obicei, zile de lucru de 8 până la 12 ore. Majoritatea jucătorilor profesioniști dedică aproximativ 70 de ore din săptămână pentru a juca poker și pentru a lucra la strategiile lor.

Studiu constant

Daniel Negreanu, cunoscut și sub numele de Kid Poker, recomandă să îți petreci cel puțin 20% din timp studiind pokerul. Acest lucru ar putea părea excesiv în orice altă carieră, dar este un punct comun între rutinele celor mai buni jucători de poker online și live.

Pokerul este un joc bazat pe îndemânare. S-ar putea să beneficiați de o mână favorabilă, dar cineva cu o mână mai proastă vă poate lua banii atunci când știe ce să facă cu ei.

Jucătorii profesioniști au o rutină strictă de studiu. Aceștia petrec o oră sau două pe zi citind ghiduri și cărți de poker de calitate și analizând videoclipuri de poker online.  

Jucătorii de poker fac în mod regulat activități de contabilitate și de autoevaluare. Acestea se numesc uneori evaluări ale sesiunilor de poker și evaluări ale bazelor de date.

Profesioniștii nu se relaxează imediat după o sesiune intensă. În schimb, ei înregistrează cu atenție cât au cheltuit și cât au câștigat în fiecare sesiune. Având în vedere numărul mare de mese de poker pe care acești specialiști le joacă online în același timp, aceasta poate fi o sarcină dificilă.

Autoevaluarea funcționează mână în mână cu contabilitatea. În general, profesioniștii își analizează mâinile după joc și își notează mișcările mai bune pe care le pot face în viitor și greșelile pe care le pot evita. Evidența contabilă îi ajută să țină evidența finanțelor lor, în timp ce autoevaluările îi ajută să își urmărească performanța și posibilele domenii de îmbunătățire.

Preluarea controlului asupra sănătății lor

Deși este posibil ca jucătorii din vechea școală să nu fi fost cunoscuți pentru faptul că își luau sănătatea în serios, o nouă generație de jucători de top consideră că acesta este un factor crucial pentru succesul în poker. Programul zilnic al unui jucător modern de astăzi implică activități care să le optimizeze sănătatea mentală și fizică. Aceasta include sesiuni de gimnastică, alocarea de timp pentru a găti mese sănătoase sau participarea la hobby-uri fizice.

Profesionistul Matthew Wheat crede că prosperitatea în poker necesită un amestec sănătos de alte lucruri externe în viața ta, nu doar poker. Acestea pot fi petrecerea timpului cu familia și prietenii, implicarea în hobby-uri distractive și, din nou, un regim de fitness.

Un jucător de poker trebuie să aibă o minte ascuțită. Pentru a obține acest lucru, jucătorii își lucrează corpul și sunt atenți la dieta lor. Este suficient să vă uitați la fizicul jucătorilor din turneele de top pentru a vedea că aceasta este norma.

Jucătorii de succes știu că a câștiga înseamnă mai mult decât deciziile pe care le iei la masă sau în cazinoul online. Este vorba despre modul în care îți gestionezi viața și sănătatea.

Jocurile-pierdute

Jocurile pierdute

Oamenii cred deseori că jucătorii profesioniști joacă doar câteva jocuri mari, le câștigă și apoi se încheie cu o zi. Jucătorii profesioniști joacă nenumărate jocuri în fiecare zi. Aceștia își maximizează timpul jucând mai multe jocuri online simultan. Acest lucru înseamnă că joacă împotriva unor adversari foarte diferiți, cu niveluri de îndemânare diferite.

Din această cauză, chiar și un jucător profesionist își petrece o parte din timp pierzând. Este o statistică pură. Dacă joci mult, vei pierde din când în când. Înfrângerea face parte din viața lor și nu îi împiedică să se prezinte la următorul meci.

Pregătirea pentru turnee

Pregătirea pentru un turneu de poker live sau online necesită aceeași gestionare a timpului, dedicare și planificare, dar intensificată. Perioada premergătoare unui turneu necesită un studiu și mai viguros pentru a concepe o strategie solidă de turneu. Jucătorii își alocă timp pentru a exersa și a-și testa strategiile și stilurile de joc. Nu întotdeauna abilitățile noi le vor fi de folos într-un turneu lung și epuizant, ci tehnicile pe care le stăpânesc de multă vreme.

Menținerea unei concentrări mentale de vârf pentru un turneu lung este esențială. Înainte de un turneu, profesioniștii din poker evită alimentele bogate în zahăr care i-ar putea epuiza. Ei optează pentru o dietă bogată în proteine și densă în nutrienți. Chiar dacă orele lungi ale unei cariere de poker ar putea împiedica somnul, obținerea unei odihne adecvate înainte de un eveniment nu este opțională.

Diferiți jucători fie preferă să se relaxeze înainte de un turneu, fie le place să se strecoare în ultimele minute pentru a se antrena și a studia. Oricare ar fi stilul lor, alcoolul este de nerefuzat.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Procurorii Anticorupție au plecat la Suceava cu tot cu directoarea de la Mavromati! (Foto, Video)

astăzi, 12:30
441

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au ieșit însoțiți de Monica Adăscăliței, actualul manager al Spitalului Mavromati.Monica Adăscăliței a urcat în mașina Jandarmerie...

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
119

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
164

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...