Reabilitare finalizată pe strada Sucevei. Ce lucrări s-au făcut-FOTO

Primăria municipiului Botoșani aduce la cunoștința cetăţenilor faptul că în cursul zilei de marți, 02 Iunie 2015, a avut loc recepția lucrărilor de reabilitare desfășurate în cartierul Sucevei din municipiu.

Lucrările de reparații au constat în:  amenajarea de alei pietonale şi trotuare, reparaţii alei acces auto, amenajare locuri de parcare (au fost create aproximativ 100 de locuri de parcare noi), amenajări şi completări cu pământ vegetal în spaţiile verzi, amenajări locuri de odihnă, amenajări cu gărduţ metalic pentru protecţia spaţiilor verzi.

Alte lucrări de reabilitare au constat în extinderea și modernizarea sistemului de iluminat din zona Sucevei, precum și în amenajarea şi extinderea terenului de joacă cu echipamente de joacă moderne.

Este o lucrare realizată așa cum ne așteptam, au fost folosite materiale de calitate, țin să felicit constructorul pentru seriozitatea de care a dat dovadă, pentru termenele de finalizare ale lucrării și pentru calitate. De asemenea, le mulțumim și asociațiilor de proprietari care au fost alături de noi în tot acest proces, ne-am consultat permanent cu dumnealor și am ținut cont de sugestiile și sfaturile domniilor lor pentru că până la urmă ei locuiesc aici și se vor bucura de aceste lucrări. Ne-am încadrat sub costurile estimate inițial, ceea ce ne bucură, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Lucrările de reabilitare a cartierului Sucevei au durat aproximativ 3 luni de zile, iar valoarea estimativă a lucrărilor este de 800.000 lei. La recepție au luat parte primarul Ovidiu Portariuc și reprezentanți ai Direcției Edilitare din cadrul Primăriei Botoșani.

Comunicat de presă








    

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime a reacționat după FC Botoșani - Rapid: ”Băiatul meu de suflet!”

Sunday, 6 October 2024

Valeriu Iftime a vorbit imediat după meciul cu Rapid și a ținut să puncteze faptul că portughezul Aldair l-a dat pe spate în urma evoluției sale împotriva giuleștenilor. De aseme...

FC Botoșani – Rapid 2-0, VICTORIE mare pe Municipal!

Sunday, 6 October 2024

Aproape 5000 de suporteri au fost prezenți la meci, suporterii înfruntând ploaia și aplaudând succesul fotbaliștilor botoșăneni, antrenați de Liviu Ciobotariu. Rapid a benefici...

Vești bune pentru șoferi: Modul de aplicare a amenzii pentru lipsa rovinietei va fi schimbat

Sunday, 6 October 2024

Documentul prevede o perioadă de 24 de ore pentru plata taxei pentru drumurile naționale. Proiectul de lege a primit deja aviz favorabil de la Comisia de Transport și Infrastructură și va ajun...