Razvan Rotaru numara casele, masinile si florile adversarilor politici!

Razvan Rotaru numara casele, masinile si florile adversarilor politici!

RAZVAN ROTARU

RAZVAN ROTARU: "Am si fost amenintat de domnul Ghiorghita, a spus ca ma desfiinteaza, ca ma muta din Botosani!".
Fostul director al Garzii de Mediu Botosani iese la atac! Social-democratul Razvan Rotaru sustine ca a fost amenintat de actualul viceprimar al municipiului Botosani, dar si ca nu este dispus sa uite problemele pe care le-a avut cu prefectul Cristian Roman. Nici Catalin Flutur nu a scapat de vigilenta lui Razvan Rotaru, care ii reproseaza primarului ca nu declara casa de la Alfa Land sau masina personala.

"Cum e posibil ca in declaratia de avere a domnului Ghiorghita sa nu figureze nici masina BMW X5, nici casa de la Cismea, nici floraria si nici terenul de la Dedeman? De asemenea, nici domnul Flutur nu are trecute in declaratia de avere masina Lexus si casa de la Alfa Land. Atunci cand a cumparat casa a zis ca nu e adevarat, ca nu are casa acolo. Apoi i-a fost sparta casa, cum e posibil, daca nu era a lui?", spune Razvan Rotaru.

Social-democratul botosanean a readus in discutie problema florilor plantate in municipiul Botosani, flori care, insa, nu ar proveni de la floraria viceprimarului, ci de la alta societate.

"O alta problema este inflorirea orasului. Flori care nu sunt de la floraria domnului Ghiorghita, ci de la serele de la Zaicesti, ale domnului prefect", acuza Razvan Rotaru, care recunoaste ca "nu poate sa taca" pentru ca prefectul de Botosani "s-a luat de mine, stiti prea bine, cand eram director la Garda de Mediu, in problema cu groapa de gunoi".

Mai mult, fostul sef al Garzii de Mediu spune ca a fost amenintat de Florin Ghiorghita.

"Am si fost amenintat de domnul Ghiorghita, a spus ca ma desfiinteaza, ca ma muta din Botosani. Mi-am promis ca nu il voi lasa, ca de cate ori voi avea ocazia il voi ataca", a precizat Rotaru, care a adaugat faptul ca va aduce dovezi in legatura cu serele de la Zaicesti.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul Cosmin Andrei a fost trimis în judecată de procurorii DNA!

astăzi, 14:46
160

Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani, a fost trimis în judecată, miercuri, de procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.Edilul șef al munic...

Alertă: Tânăr dat dispărut, după ce a plecat din Botoșani la Arad!

astăzi, 14:35
89

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui tânăr, de 27 de ani, din municipiul Botoșani.Botoșăneanul a plecat pe 21 aprilie a.c. în municipiul Arad, ...

Florentin Țuca: Adevăr sau provocare?

astăzi, 14:28
29

Asistam, în urmă cu câțiva ani, la o dezbatere între două echipe de adolescenți pe o temă care mi-a ridicat sprâncenele și atenția: „O lume în care fiecare p...