Razvan Rotaru candideaza pentru o functie nationala in conducerea PSD!

Razvan Rotaru candideaza pentru o functie nationala in conducerea PSD!

RAZVAN ROTARU

Liderul tinerilor social-democrati botosaneni se pregateste pentru o functie la nivel central, Razvan Rotaru fiind sigur ca va reusi sambata sa obtina un post de vicepresedinte al organizatiei PSD pe tara! Mai ales ca, nu a ezitat sa precizeze Rotaru, se bucura de sprijinul lui Nicu Banicioiu, liderul tineretului PSD.

"Maine avem Congresul National de Tineret, voi candida la functia de vicepresedinte la nivel de tara. Vreau sa ii multumesc lui Nicu Banicioiu pentru sprijinul acordat si incurajare, pentru ca mi-a propus sa candidez la aceasta functie", a spus Razvan Rotaru, cel care ocupa in prezent functia de presedinte al Organizatiei judetene de Tineret PSD Botosani.

De la Botosani vor pleca la Bucuresti 30 de persoane, Razvan Rotaru manifestandu-si speranta ca tinerii social-democrati vor avea prin el un reprezentant in conducerea centrala a partidului. 

"Ce m-a facut sa candidez sunt rezultatele organizatiei judetene Botosani, echipa care s-a format la Botosani - cred ca meritam sa avem la nivel de centru aceasta functie, precum si sprijinul lui Nicu Banicioiu. Cred ca a venit vremea sa preluam si noi o functie la nivel central", a completat Razvan Rotaru, care a precizat ca la Bucuresti vor fi 1200 de delegati din intreaga tara, care vor alege cei 15 vicepresedinti.

Rotaru se bazeaza si pe colegii sai botosaneni, Gheorghe Marcu, liderul PSD Botosani, precizand ca tanarul politician va fi sustinut pentru functia de vicepresedinte in organizatia nationala de tineret.

"Are si sprijinul organizatiei noastre de baza de a candida, punem accent pe experienta si pe dorinta de afirmare a tinerilor", a mentionat Gheorghe Marcu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă. „Este o perioadă plină de evenimente...” (foto)

astăzi, 15:44
56

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a convocat miercuri o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întâlnirea de lucru au participat Comisar șef Cost...

(A) Anunț de interes public pentru locuitorii comunei Mihai Eminescu

astăzi, 15:40
50

Primăria comunei Mihai Eminescu aduce la cunoștință tuturor locuitorilor comunei că, potrivit art. 2, alin (2) lit. d) din Legea 98/2016 privind achizițiile publice, primăria are obligația ca ...

(P) Vrei să găteşti mâncare gustoasă? Iată 7 trucuri pe care trebuie să le încerci

astăzi, 15:30
44

Mâncarea gustoasă şi aromată nu se găseşte doar la restaurante sau la fast-food, ci poate deveni parte din alimentaţia ta zilnică. Poţi să găteşti gustos acasă, indiferent de câ...