RAZBOI IN PNL - Cand doi se cearta, apare al treilea: Roxana Marandiuc!

RAZBOI IN PNL - Cand doi se cearta, apare al treilea: Roxana Marandiuc!

ROXANA MARANDIUC

Apropiatul Congres National al PNL, programat pentru 20-21 martie 2009, reaprinde scandalul in randul liberalilor botosaneni!

Liderii celor doua tabere, aceiasi Liviu Campanu si Florin Turcanu, primul, sustinator al lui Calin Popescu Tariceanu, ultimul - declarat fidel al lui Crin Antonescu.

"Vreau sa fac urmatoarea precizare: Botosani are o singura delegatie la acest Congres, conform programului stabilit in Biroul Politic Teritorial. Alte persoane sau acele persoane care incita la divizarea delegatiei, in functie de asa-zisele preferinte pentru unul sau altul dintre candidati, se situeaza in afara partidului si vom fi nevoiti sa luam in discutie acest comportament care nu respecta statutul partidului", a precizat astazi resedintele PNL Botosani, Liviu Campanu.

Daca pana acum conflictul avea doi protagonisti, de un timp, inca un nume apare tot mai des in una dintre tabere: consilierul judetean Roxana Marandiuc.

"In ultimele zile, consilierul judetean Roxana Marandiuc si deputatul caruia nu vreau sa ii mai pronunt numele, asa ca ii voi spune F.T., au incercat prin telefoane adresate delegatilor la congres sa ii convinga sa plece cu alt autocar si intr-o alta locatie unde sa fie cazati decat cea rezervata filialei teritoriale. Bineinteles ca fiecare delegat are dreptul sa se deplaseze cu orice mijloc de transport. Acest tip de manifestari noi le consideram ca o incercare de diviza delegatia si in acelasi timp de a crea aspectul de diviziune a liberalilor botosaneni, lucru care nu este nici pe departe adevarat", a mentionat Campanu.

Dincolo de simpatia politica a lui Turcanu fata de gruparea Antonescu din PNL, senatorul Liviu Campanu face referiri la faptul ca atitudinea deputatului botosanean are legatura cu prietenia fata de PD-L.

De altfel, Turcanu declara, in urma cu ceva timp, pe un post local de televiziune, ca, in situatia in care Crin Antonescu preia presedintia PNL, in 2010, Alianta DA, refacuta, va guverna Romania.

Campanu vede lucrurile mult mai pragmatic, specificand ca, in fapt, Turcanu ar putea fi santajat de PD-L.

"Florin Turcanu poate fi usor santajat si tinut la respect de catre reprezentantii PD-L. Macar o data pe saptamana, domnul Turcanu merge la Prefectura pentru a-i mangaia bucile domnului prefect. Probabil ca prefectul ii spune ca are dosare la DNA si ca va incerca sa-l scape, iar Turcanu chiar crede. Cei care incita la un asemenea comportament vor fi sanctionati", s-a exprimat extrem deplastic senatorul Liviu Campanu.

De altfel, Campanu are pregatita si solutia, in cazul in care Florin Turcanu va actiona in paralel cu deciziile partidului.

"Pasul urmator pentru Florin Turcanu va fi datul afara din partid, daca va avea loc deplasarea la congres in afara deciziei Biroului Politic", a incheiat Campanu, liderul PNL Botosani.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
36

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
22

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
533

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...