Răsturnare de situație în cazul candidaturii lui Teodor Meleșcanu la prezidențiale! PDS retrage...

Partidul Dreptății Sociale îi retrage sprijinul lui Teodor Meleșcanu pentru alegerile prezidențiale. Preşedintele interimar al PDS, Traian Rece, a declarat că partidul a trimis deja la Biroul Electoral Central o scrisoare prin care anunță retragerea semnăturilor de pe lista lui Teodor Meleșcanu.

Biroul Electoral Central va analiza scrisoarea în ședinta din această după-amiază. Retragerea semnăturilor nu înseamnă că Teodor Meleşcanu nu va mai putea să candideze, scrie Digi24.ro.

Traian Rece spune că partidul pe care îl conduce a recurs la acest gest după ce Teodor Meleșcanu s-ar fi dezis de PDS pe motiv că este perceput ca partid extremist de stânga.

Liderul Partidului Dreptății Sociale a precizat că prima discuție cu fostul șef SIE despre candidatura acestuia a avut loc în urmă cu aproximativ trei luni.

Teodor Meleșcanu a renunțat în urmă cu două zile la șefia Serviciului de Informații Externe pentru a candida la alegerile prezidențiale care vor avea loc în 2 noiembrie 2014. Ieri, fostul director SIE a depus la BEC dosarul de candidatură cu semnăturile necesare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Controale ale polițiștilor de la Imigrări pe tot teritoriul județului: Ce nereguli au descoperit!

astăzi, 17:15

În perioada 3 – 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări au desfășurat patru acțiuni în Județul Botoșani, dintre care trei au fost efe...

Minor suspect de furt, prins de un jandarm botoșănean!

astăzi, 15:37

În această dimineață, un jandarm aflat în timpul liber a observat, în zona Centrului Vechi din municipiul Botoșani, un băiat în vârstă de aproximativ 15 ani, cu dom...

Sute de locuri de muncă vacante pentru botoșănenii cu studii medii!

astăzi, 15:15

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante,  la data de 14.10.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de M...