Raportul medical al preşedintelui Traian Băsescu, FĂCUT PUBLIC. Băsescu: "Am o singură boală..."

Rezultatele testării medicale anuale a preşedintelui Traian Băsescu au fost publicate pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.
 
Testarea medicală a fost efectuată pe 10 iulie 2014, la Spitalul Militar din Bucureşti. Comisia medicală multidisciplinară a concluzionat că Traian Băsescu esze apt să îşi îndeplinească funcţia. Raportul arată că Traian Băsescu nu are probleme deosebite de sănătate.

Președintele Traian Băsescu a ținut să  transmită un răspuns RTV după ce ieri televiziunea a prezentat un material în care se preciza că președintele a avut două atacuri cerebrale și suferă de Parkinson. Șeful statului a declarat că informațiile sunt false și a mai spus că are o singură boală: "boala pe hoți și asta nu se tratează".

Înainte de a pleca la summit-ul NATO de la Milano, Traian Băsescu a ținut să dezmintă informațiile prezentate de către RTV, cu privire la starea sa de sănătate. Acesta a negat că ar fi suferit vreun atac cerebral sau că ar fi fost internat la Viena sau la Spitatul Militar:

"Aș face o precizare pentru că am vazut ca un post de televiziune a coborât atât de jos propaganda de denigrare încât  am aflat de atacuri celebrale, de internări la Spitalul Militar, la Fundeni, la Viena. Nu a avut loc niciun fel de astfel de incident în cei 10 ani de mandat. Le spun ca autorizez cei 10 medici care au făcut parte din comisia care mi-a evaluat starea de sănătate sa dea relații oricărui ziarist care este interesat de starea de sanatate a președintelui. Vă spun că am o singura boala, boala pe hoti și asta nu se tratează", a spus Băsescu, scrie realitatea.net.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

astăzi, 18:45

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...

Șofer beat urmărit prin oraș de un polițist aflat în timpul liber!

astăzi, 17:00

Sâmbătă la amiază, șeful Biroului de Ordine Publică, comisar șef de poliție Stărică Ionuț, din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, aflat în timpul liber, a observat în...