Raniti grav de o soferita de 29 de ani!

Raniti grav de o soferita de 29 de ani!
Două victime, una dintre ele transportată la Neurochirurgie Iaşi, după ce au fost victimele unui accident produs sâmbătă de o şoferiţă. Conducătoarea auto este cercetată pentru vătămare corporală din culpă. 

În ziua de 30.10.2010, în jurul orei 18.50, în timp ce conducea autoturismul marca Opel pe DJ 292, pe relaţia Corlăteni – Broscăuţi, R. Simona, de 29 de ani, din municipiul Dorohoi, a suprins şi accidentat pe C. Vasile, de 34 de ani, din comuna Broscăuţi, judeţul Botoşani, şi R. Gheorghe, de 26 de ani, din comuna Corlăteni, judeţul Botoşani, care se deplasau în calitate de pietoni pe partea dreaptă a drumului, în aceeaşi direcţie.

Ambele victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Botoşani, ulterior C. Vasile fiind transferat la Spitalul de Neurochirurgie  Iaşi. 

Conducătorul autovehiculului implicat în accident a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Faţă de R. SIMONA s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cauza urmând a fi soluţionată procedural, informează IPJ Botoşani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
17

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
32

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
389

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...