A fost prins si cel de-al doilea hot care a spart sediul PNL Botosani

Oamenii legii au reuşit să îl reţină şi pe cel de-al doilea tânăr care a spart sediul PNL în noaptea de 16 spre 17 octombrie, primul faptaş fiind un minor de 14 ani, identificat imediat după comiterea spargerii.

În ziua de 29 octombrie 2010, în urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore în arestul I.P.J. Botoşani a învinuitului B. Gheorghe–Cezar, de 19 ani, din municipiul Botoşani, tânărul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

În fapt, în noaptea de 16 spre 17 octombrie, în jurul orei 01.00, acesta a pătruns prin efracţie în imobilul în care funcţionează sediul PNL din municipiul Botoşani, de unde a sustras produse electronice.

De asemenea, în noaptea de 19 spre 20 octombrie, în jurul orei 01.30, a pătruns prin efracţie într-un modul stradal amplasat pe strada Bucovina din municipiul Botoşani, aparţinând unei societăţi aomerciale, de unde a sustras bani şi mărfuri alimentare. 
     
În ziua de 30octombrie, B. GHEORGHE CEZAR a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea arestării preventive.

Judecătoria Botoşani a admis propunerea înaintată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani şi a emis pe numele inculpatului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
10

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
502

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
667

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...