Raluca Turcan, despre demisia sotului sau: "Sunt alaturi de el suta la suta!"

Raluca Turcan, despre demisia sotului sau: "Sunt alaturi de el suta la suta!"
Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat, astazi, pentru Mediafax, ca decizia lui Valeriu Turcan de a demisiona din functia de consilier prezidential ii apartine acestuia si ea este alaturi de sotul sau "suta la suta".

"Decizia de a demisiona ii apartine si sunt alaturi de el suta la suta. Sotul meu a decis sa-si foloseasca experienta acumulata la cel mai inalt nivel in serviciul public in calitate de consilier prezidential pentru a dezvolta proiecte in mediul privat. Aceasta experienta, impreuna cu pregatirea lui profesionala, constituie premisele desfasurarii unor proiecte profesionale importante", a precizat Raluca Turcan.

Valeriu Turcan si-a prezentat demisia din functiile de purtator de cuvant al sefului statului si de consilier prezidential.

Valeriu Turcan, consilier prezidential pentru Comunicare Publica, era purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, din aprilie 2007.

Anterior, in perioada 2005-2006, Valeriu Turcan a fost presedintele Agentiei de Strategii Guvernamentale.

In septembrie 2011, presedintele Basescu l-a numit, prin decret, pe Valeriu Turcan in calitatea de membru in Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mărturia unei botoșănence în Dosarul ”Mita de la Secția Oncologie a SCJU Suceava”

astăzi, 08:00
6

Tribunalul Suceava a condamnat-o pe Anca Ababneh la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, în formă continuată (2...

Comuna din Botoșani cu un singur candidat pentru funcţia de primar: "Probabil asta i-a descurajat pe alţii!"

astăzi, 07:30
158

Este vorba despre comuna Hăneşti, acolo unde actualul primar, Costel Matei, este singurul care şi-a depus candidatura la Biroul Electoral de Circumscripţie Comunal. Primarul în exerciţiu va...

A plecat la petrecere în prima zi de Paști și de atunci nu se mai știe nimic de ea! (Foto)

astăzi, 07:08
282

Tudosa Andreea Maria s-a născut în Spania, dar domiciliază în Bajura, județul Botoșani.Andreea Maria are 160 cm, greutate 50 kg, tipul atletic.”Pe 5 mai 2024, a pleca...