Raluca Turcan, despre alianta PNL-PC: Antonescu trage foloasele, PNL ponoasele

Raluca Turcan, despre alianta PNL-PC: Antonescu trage foloasele, PNL ponoasele
Vicepresedintele PD-L Raluca Turcan sustine ca alianta dintre PNL si PC este in avantajul lui Crin Antonescu, dar in dezavantajul Partidului National Liberal, despre care sustine ca va avea de suferit dupa aceasta "virare spre stanga".

"Aceasta alianta pe care PNL a facut-o cu PC este mai mult in avantajul liderului politic al PNL, Crin Antonescu, si in dezavantajul partidului. Partidul Conservator are in arsenal o televiziune, ce ar putea fi folosita de catre liderul care va conduce acest partid in competitii electorale, insa partidul in sine va avea de suferit, va plati cu functii in momentul in care se vor face listele sau se vor stabili candidatii pentru alegeri. De altfel, sunt foarte multi lideri ai PNL-ului care contesta aceasta alianta", a declarat la RFI Raluca Turcan.

In opinia sa, liderul Crin Antonescu trage foloasele, iar PNL ponoasele precizand ca "este iarasi o virare spre stanga a PNL-ului, pentru ca daca as putea numi politicile Partidului Conservator - pentru ca nu a avut chiar o serie de politici publice, ci mai degraba cateva idei politice - au fost orientate spre partea stanga".

Vicepresedintele PD-L lasa de inteles ca in prezent o apropiere de liberali e greu de realizat. "Mi-e greu sa cred ca in acest moment se mai poate vorbi de o apropiere a noastra de PNL. Am batut suficient de mult la usa liberalilor si aceasta a fost trantita de foarte multe ori in nas", spune Turcan, citata de ziare.com.

Partidul National Liberal si Partidul Conservator au decis, miercuri, sa puna bazele Aliantei de Centru-Dreapta, care ar putea fi consfintita la tribunal, luni, 10 ianuarie.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
23

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
135

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
167

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...